Home Breaking News Stiri Externe Wild Carpathia. Printul Charles promoveaza turismul in Romania (Video)

Wild Carpathia. Printul Charles promoveaza turismul in Romania (Video)

3 min read
0
0
265

“Arborele meu genealogic arata ca sunt descendentul lui Vlad Tepes”.

Ce ne-am putea dori mai mult decat sa-l auzim pe Printul Charles promovand turismul in Romania? Mostenitorul tronului Marii Britanii vorbeste despre Transilvania la superlativ, intr-un documentar. “Wild Carpathia” prezinta cele mai frumoase zone din muntii Carpati si va fi difuzat in Anglia pe 30 octombrie.


Wild Carpathia. Printul Charles promoveaza turismul in Romania: Arborele meu genealogic arata ca sunt descendentul lui Vlad Tepes . VIDEO pe www.incont.ro

Jurnalistii britanici descriu Transilvania ca pe un taram neatins de mana omului, in care traditiile sunt pastrate de secole. Cel mai mult i-au impresionat insa peisajele noastre, pentru care au numai cuvinte de lauda.

httpv://www.youtube.com/watch?v=JkSk9qk9sqU

Transilvania e un loc al mitului si legendei, un tinut unde urletul lupilor iti da fiori in aerul racoros al noptii. Aici ursii isi ascut ghearele pe scoarta pinilor falnici.”

Echipa britanica l-a ales drept “ambasador” al tarii noastre pe Printul Charles, care-si petrece multe vacante la noi. Si nu e prima oara cand Alteta Sa Regala ne lauda tara.

Inca de la prima mea vizita in Transilvania, in 1997, am fost fascinat de aceasta parte magica a lumii“, declara printul Charles

De data aceasta, mostenitorul tronului britanic nu s-a dat in laturi si de cateva glume, spunand ca arborele lui genealogic il leaga direct de Romania.

Arborele meu genealogic arata ca sunt descendentul lui Vlad Tepes, asa cam am ceva legaturi cu Romania“,  a spu Charles al Marii Britanii.

Printul Charles are doua proprietati in satul Valea Zalanului – o casa in Viscri, judetul Brasov, si una in Malancrav, la Sibiu. Ambele au fost renovate de arhitecti care au pastrat toate elementele traditionale. Iar cand nu este printul in vizita, odaile sunt inchiriate turistilor pentru aproape o suta de lire pe zi.

SURSA: incont.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…