Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Winter Air Sports SINAIA, 25 februarie – 3 martie 2013

Winter Air Sports SINAIA, 25 februarie – 3 martie 2013

4 min read
0
0
634

Primaria oraşului Sinaia şi Kitemania Club vă invită și anul acesta din 25 februarie până în 3 martie la SINAIA – COTA 2000 pentru a 6 ediție a WINTER AIR SPORTS, un festival cu tradiţie.

La al şaselea an de desfășurare, WINTER AIR SPORTS este un festival dedicat tuturor practicanţilor de snowkite, speedfly (paraşută pe schiuri) şi parapantă, de la amatori entuziaști până la competitori experimentați.

De luni, 25 februarie până vineri, 1 martie, riderii vor avea zile de antrenament.

De asemenea, în această perioadă vor avea loc 2 probe în premieră:

  • proba de RACE FREERIDE – DISTANTA, pe platoul Bucegi la o altitudine de 2000m pe traseul Cota 2000 (Sinaia) – Babele (Buşteni), obligatoriu schi de tură
  • proba de FREERIDE – NOCTURNĂ pe platoul de la Cota 2000 slalom printre jaloane – făclii.

Sâmbătă, 2 martie riderii și publicul pot lua parte la demonstraţiile şi concursurile ce vor avea loc la COTA 2000. La snowkite, vor avea loc demonstraţii de freestyle şi big air oferite de invitaţii noştri din Franţa şi Austria: Guillaume CHASTAGNOL – de 4 ori campion mondial la freestyle snowboard, Jerome JOSSERAND – vicecampion la race freeride ski şi Oliver Palmer – un vechi prieten al nostru care ne onorează în fiecare an cu demonstraţii spectaculoase. La speedfly va fi concurs pe pârtia Carp. Seara, riderii şi publicul, sunt invitați la concertul incendiar al trupei THE ROCK tribute TO ACDC în incinta Hotel Cota 1400.

Duminică, 3 martie concursul se va desfăşura pe mai multe categorii: race freeride, freestyle, big air, probele vor fi astfel încât fiecare să se poată simți în largul sau pe parcursul acestor confruntări, fie ei amatori sau experimentaţi.

De asemenea, avem pregătite și pentru public clinici speciale de iniţiere a kiteboarding-ului, precum şi trofeul pentru cel mai bun freestyler, și distincția pentru cel mai bun la proba BIG AIR.

Pe toata durata festivalului partenerul nostru F64 Studio va organiza un concurs foto, câştigătorii vor putea să îşi înscrie pozele online pe www.f64.ro/concurs.

WINTER AIR SPORTS 2013 este un eveniment organizat în parteneriat cu PRIMĂRIA ORAŞULUI SINAIA, susținut de xtremvideo.ro, reprezentantul GOPRO în România.

Vă asteptăm cu drag la SINAIA – COTA 2000, pe platoul Bucegilor, acolo unde kiteboardingul este la el ACASĂ!

CONT de FACEBOOK: http://www.facebook.com/WinterAirSports

SURSA: http://www.max-media.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…