Home Breaking News Stiri Valea Prahovei WinterKiss, o iarna de vis la Kiss FM

WinterKiss, o iarna de vis la Kiss FM

2 min read
0
0
606

Un alt sezon WinterKiss s-a incheiat! Timp de aproape trei luni, DJ-ii Kiss FM au transmis cele mai tari hituri din studiourile amplasate in inima distractiei de la munte: Predeal, Sinaia, Poiana Brasov si Azuga.

OLiX, DJ Yaang, Dan Fintescu, Marian Boba, Andreea Remetan, DJ Jonnessey, Alice si Moving Elements, Andreea Berghea sunt DJ-ii Kiss FM care au fost prezenti la datorie in aceasta iarna pe Valea Prahovei si care au impartit voie buna celor aflati pe cele mai aglomerate partii din Romania si Kissomanilor din toata tara.

Si, pentru ca la Kiss FM asculti doar hituri, la WinterKiss am avut invitati speciali. Anda Adam, Smiley, Corina, Narcotic Sound, Grasu XXL, Ellie White, Mandinga, Alex Velea, Tara, Dya, Delia Matache, Crush si Alexandra Ungureanu, Andreea Banica, Andra sunt doar cateva dintre vedetele care au concertat in direct, pe scena WinterKiss.

Mii de Kissomani au petrecut Revelionul WinterKiss 2012 pe partia Clabucet din Predeal, alaturi de DJ-ii Kiss FM. Intreaga nebunie a fost transmisa live, distractia continuand pana la ivirea zorilor. A fost o noapte de neuitat pentru Kissomanii care au participat la cel mai tare Revelion din FM-ul romanesc.

Kiss FM le multumeste tuturor Kissomanilor si le promite un nou WinterKiss de colecție.

La Kiss FM asculti doar hituri!

SURSA: http://www.kissfm.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…