Home Zeci de femei, în tabără de fitness, la Sinaia

Zeci de femei, în tabără de fitness, la Sinaia

2 min read
1
0
395

Mămici, femei de afaceri sau vedete s-au adunat, zilele trecute, într- o tabără din Sinaia, Prahova, pentru o săptămână întreagă de dietă şi de sport.

Participantele susţin că astfel se relaxează şi scapă şi de kilogramele în plus. Printre vedetele care au evadat la munte se numără şi realizatoarea emisiunii “Săptămâna Mondenă”, de la B1, Roxana Iliescu (foto).

Tabăra de 7 zile costă 200 de euro, la care se adaugă taxele de cazare şi masă.

Mai mult: Zeci de femei, în tabără de fitness, la Sinaia – Ştiri interne | Libertatea.ro

Turism de întreţinere la Sinaia

Un nou tip de turism, cel de întreţinere, se conturează la Sinaia. Timp de o săptămână, 15 doamne şi domnişoare s-au antrenat la Sinaia alături de instructoarea Luminiţa Nicolescu. Alergare, belly dance, aerobic la tae-boo, pilates şi yoga, hrană sănătoasă şi controlată… pe scurt 3 kilograme şi mulţi centimetri pierduţi. Alături de doamne, la antrenamentul demonstrativ a participat şi edilul sinăian. Regimul de antrenament este destul de dur, dar ce nu fac femeile pentru o siluetă de invidiat. Tabăra de gimnastică aerobică se adresează tuturor categoriilor sociale, doamne şi domni de orice vârstă. Condiţia principală este să-şi dorească să arate cât mai bine.

httpv://www.youtube.com/watch?v=_hJ-CCdRG_0

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. anghel anca simona

    7 iulie 2011 at 3:24 PM

    m-ar interesa care sunt conditiile de inscriere, care este limita de varsta, cat costa si in ce perioada se tine!multumesc si astept raspuns !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…