Home Ziua Eroilor sarbatorita in judetul Prahova

Ziua Eroilor sarbatorita in judetul Prahova

2 min read
0
0
146

În stațiunea Sinaia comemorarea a avut loc  la cimitirul eroilor din localitate, unde a avut loc şi o slujbă de pomenire a morţilor. Ca de fiecare dată la un astfel de eveniment, au participat localnici, veterani de război şi elevi de la şcolile din oraş. Ceremonialul s-a încheiat cu o depunere de coroane din partea oficialităţilor oraşului.  Sute de persoane au participat la comemorarea eroilor neamului şi la Buşteni. Au fost depuse coroane de flori la monumentul Ultima Grenadă, apoi, la Biserica Domnească un sobor de preoţi a ţinut o slujbă de pomenire, în memoria soldaţilor căzuţi pentru libertatea neamului.

httpv://www.youtube.com/watch?v=R_CHdwb9bk4

Si la Câmpina au fost comemorați eroii care şi-au dat viaţa pentru România. Depunerea de coroane s-a făcut la Cimitirul Eroilor, unde s-a oficiat şi o ceremonie religioasă. Şi la Telega evenimentul a fost unul emoţionant, mai ales că la comemorare au participat şi elevi ai Liceului Militar din Breaza. Copiii din Telega au participat cu drag la eveniment şi au învăţat ce înseamnă respectul pentru eroi…

httpv://www.youtube.com/watch?v=6JJACjiVW_Y

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Care sunt beneficiile de care ai parte cand investesti in hidroizolatii de calitate? Afla tot ce trebuie sa stii in acest sens!

Durata si rezistenta pardoselii pe care o alegi pentru terasa depinde intr-o proportie des…