Home Ziua Poliţiei, sărbătorită cu fast la Braşov

Ziua Poliţiei, sărbătorită cu fast la Braşov

2 min read
0
0
357

Împlinind 189 de ani de existenţă, Poliţia Română cheamă azi şi braşovenii să sărbătorească. Astfel, în intervalul orar 9.00 – 15.00, cetăţenii sunt invitaţi de poliţiştii braşoveni la un eveniment dedicat exclusiv publicului, organizat în aer liber, în Piaţa Sfatului.

Vor fi prezentate activităţile pe care le desfăşoară poliţiştii, precum şi dotările de care aceştia dispun în executarea misiunilor, prin amenajarea a patru standuri expoziţionale, ale celor aflaţi în slujba ordinii publice, precum şi unele autospeciale folosite în misiuni. De asemenea, în spiritul bunei colaborări cu celelalte structuri din sistem, vor mai putea fi vizitate trei standuri, ale Jandarmeriei, ISU şi Poliţiei Locale.

„La aniversarea Zilei Poliţiei Române, în judeţul Braşov, vor participa şi poliţişti din Ucraina şi Italia, în cadrul programelor de cooperare internaţională derulate de unitatea noastră. Cu aceeaşi ocazie, începând cu orele 12.00, la Casa Armatei va avea loc şedinţa festivă, în cadrul căreia vor fi anunţate ordinele de avansare în grade profesionale a ofiţerilor şi agenţilor de Poliţie. În acest an au fost avansaţi la termen 52 de ofiţeri şi 163 de agenţi de Poliţie, iar subinspectorii Vasilică Ţurcă şi Adrian Zară, precum şi agentul de Poliţie Sabin Ioniţă au fost avansaţi înainte de termen”, ne-au specificat reprezentanţii IJP Braşov.

SURSA: http://www.mytex.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …