Home Stiri Recomandate 1 Decembrie pe Valea Prahovei, între tradiţii şi servicii de lux

1 Decembrie pe Valea Prahovei, între tradiţii şi servicii de lux

3 min read
0
0
225
Ofertele pentru petrecerea minivacanţei de 1 Decembrie pe Valea Prahovei oscilează, în acest an, între conceptele tradiţionale şi cele luxoase.
646x404

Hotelurile cu patru şi cinci stele din staţiunile montane au pregătit oferte care mizează în special pe relaxare, în timp ce vilele şi pensiunile merg mai degrabă pe oferte tradiţionale, adică mese cu specific românesc .

Astfel, un pachet la un hotel de cinci stele din Azuga, în valoare de 395 de euro de cuplu, pentru Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, include patru nopţi de cazare la preţ de trei, mic dejun inclus, iar pentru sărbătoriţi un cocktail şi desert, precum şi o manichiură la SPA şi un masaj de reflexoterapie de 30 de minute pentru sărbătoriţii zilei.

Un hotel de patru stele din Sinaia oferă, la un pachet de 499 de lei camera dublă, două nopţi de cazare cu mic dejun şi cină festivă la care va cânta Silvia Chifiriuc.

În locurile mai puţin pretenţioase din Sinaia, Buşteni şi Azuga, cazarea costă între 60 şi 200 de lei pentru o noapte într-o cameră dublă, la care se adaugă, fie inclus în preţ, fie opţional, mese tradiţionale din care nu lipsesc ciorbele ţărăneşti, fasolea cu ciolan sau cârnaţi şi vinul fiert.

Începând de marţi a început să ningă pe Valea Prahovei, însă stratul de zăpadă nu va permite schiatul sau săniuşul. În schimb, a îmbrăcat foarte frumos peisajul montan şi este perfect pentru prima plimbare pe zăpadă şi prima bătaie cu bulgări din acest sezon.
 SURSA: http://adevarul.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…