Home 2.000 de persoane vor face gratuit cursuri de formare profesionala in octombrie

2.000 de persoane vor face gratuit cursuri de formare profesionala in octombrie

1 min read
0
0
172

Cele mai multe programe de formare profesionala sunt pentru meseriile de operator introducere, validare si prelucrare date, lucrator in comert si inspector de resurse umane. Judetele Iasi, Prahova si Valcea sunt in top ca numar de beneficiari.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna octombrie 2010 98 programe de formare profesionala pentru un numar de 1.995 de persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite.

Potrivit institutiei, meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesionala sunt: operator introducere, validare si prelucrare date (306 persoane), lucrator in comert (275 de persoane), inspector resurse umane (168 de persoane), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (147 de persoane).

De asemenea, 113 persoane vor face cursuri pentru dobandirea de competente in limba engleza, iar alte 70 de persoane vor urma programe pentru meseria de contabil.

Judetele in care se afla cei mai multi beneficiari ai cursurilor gratuite sunt: Iasi (275 de persoane), Prahova (168), Valcea (155), Dambovita (131) si Galati (120).

SURSA: http://www.cariereonline.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…