Home Breaking News Stiri Exclusive 22 de milioane de români găsiţi sechestraţi într-o ţară din Europa de Est

22 de milioane de români găsiţi sechestraţi într-o ţară din Europa de Est

3 min read
0
0
461

Aproximativ 22 de milioane de români cu vîrste cuprinse între 0 şi 93 de ani au fost găsiţi astăzi de dimineaţă de către poliţia britanică trăind în condiţii greu de imaginat pe un maidan din Europa de Est. Potrivit oamenilor legii, românii, mulţi dintre ei într-un stadiu avansat de degradare fizică şi mintală, traiau pe terenul viran încă de la naştere, fiind păcăliţi de mai multe rînduri consecutive de escroci să renunţe la proprietăţi, demnitate şi orice urmă de civilizaţie.

“Pînă în această dimineaţă, cînd am primit o sesizare de violenţă domestică, nici nu ştiam că există o ţară la intersecţia dintre Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Ucraina”, spune constipabilul Terry Jones, unul dintre primii poliţişti sosiţi la faţa locului. “Din satelit nu se vedeau drumuri sau becuri aprinse aşa că am presupus automat că e un teren părăsit. Nu mică ne-a fost mirarea să-i descoperim pe aceşti oameni, semi-sălbăticiţi, trăind aici în condiţii asemănătoare celor din lagăr. De bărbaţi nu ştiu ce să zic, nu sînt sigur că o să supravieţuiască în lumea reală cu burţile, lanţurile şi gulerele alea ridicate la tricouri, dar femeile sînt mai mult de acceptabile, au suflet mare, sigur o să se descurce de minune!”.

Nimeni nu ştie în acest moment unde anume se află banda de răufăcători care a orchestrat răpirea şi sechestrarea celor 22 de milioane de români, surse din poliţie declarînd că după dîra de whiskey şi pantofi scumpi cu toc aceştia par să fi fugit în insulele Cayman. Cert este că pînă la plasarea lor defintivă în familii adoptive de străini iubitori, românii, mulţi dintre ei îndopaţi din răsputeri cu politică, religie şi fotbal, vor fi cazaţi într-o garsonieră din Ruse, unde vor fi spălaţi, vaccinaţi şi deparazitaţi.

SURSA: http://beheader69.wordpress.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…