Home Breaking News Stiri Exclusive 5 cadouri inspirate pentru arădenii iubitori de mișcare

5 cadouri inspirate pentru arădenii iubitori de mișcare

6 min read
0
0
114

Indiferent de sezon, mișcarea zilnică este necesară,  nu doar pentru a îți menține corpul într-o formă fizică de invidiat, ci și pentru a beneficia de o stare de spirit perfectă. Făcând sport, îți întărești sistemul imunitar, ții la distanță bolile cardiovasculare și opui rezistență kilogramelor nedorite.

Mai activ nu înseamnă mai obosit ci, indiscutabil, mai fericit și plin de viață. Cu siguranță ai prieteni care fac mișcare mult mai des sau mai mult decât tine. Totul ține de motivația personală și de obiectivele pe care fiecare în parte și le propune. Probabil ai fost pus, și nu o dată, în situația de a trebui să cauți un cadou pentru un prieten pasionat de sport. Chiar dacă îi cunoști hobby-ul, a alege un dar potrivit pentru o persoană apropiată nu e lucru ușor, mai ales dacă ești genul care se decide greu. Ca să îți fie mai ușor, acest articol îți vine în ajutor. Cum?

Iată 5 idei de cadouri inspirate pentru prietenii tăi cărora le place să facă mișcare zilnic!

Bineînțeles, mai înainte de a colinda magazinele în căutarea darului potrivit, nu uita să iei în calcul sportul preferat și practicat de cel sau cea căreia urmează să-i faci cadoul:

  1. Pentru pasionații de drumeții în natură poți alege un tricou lejer, dar confortabil, din materiale eco, inscripționat cu un mesaj motivațional sau cu o imagine sugestivă, reprezentând crestele muntoase preferate sau pădurile dese atât de mult iubite. Ce ar trebui să știi înainte să-l achiziționezi sau să dai o comandă pe site, este mărimea potrivită și preferințele în materie de culoare ale celui/celei care-l va purta.
  2. Dansul este o artă, indiferent că e vorba de cel clasic sau de modernul street dance. Dacă trebuie să faci un dar unui prieten pasionat de această activitate, alege un set de jambiere sau o geantă în care poate fi pus echipamentul. Cu siguranță încântarea va fi evidentă!
  3. Ai prieteni care merg frecvent pe teren și vrei să le dăruiești echipamente de tenis sau măcar o parte din ce presupun acestea? Poți alege un set compus din bentiță/bandană sau vizieră speciale pentru acest sport, un șort sau o fustă tenis și o șapcă flexibilă, un maieu de tenis în culori vesele sau un tricou polo inscripționat cu un mesaj frumos.

4. Fitness-ul este pe lista de activități care pot fi practicate acasă și acum este o modă ca mai toate reprezentantele sexului frumos, dar nu numai ele, să își acorde cel puțin 30 de minute din zi pentru a-și face exercițiile. Dacă vrei să faci un cadou unei persoane pasionate de acest sport, poți alege un tricou sau o bustieră simpatică, șosete antiderapante, un set de benzi elastice, covoraș antiderapant sau alte articole.

Probabil știi că înotul este un sport extrem de complex și că, practicându-l, îți antrenezi toate grupele de mușchi. Ce să oferi unui pasionat? Ochelarii de înot anti-aburire par o soluție la îndemână, la fel și o cască din silicon sau o geantă specială pentru transportarea echipamentului la bazin.

Indiferent de ce cadou alegi să oferi amicilor pasionați de mișcare sau practicanți ai vreunui sport, nu uita că cea mai importantă este prietenia voastră, încrederea reciprocă și faptul că puteți fi, la nevoie, unul pentru toți și toți pentru unul!

Sursă foto: freepik.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Nu știi să mergi pe tocuri? Iată cum poți să o faci perfect, în câțiva pași simpli!

Arată grozav, alungesc piciorul și te simți irezistibilă atunci când le porți. Este vorba,…