Home 500 de locuri la Palatului Administrativ Ploiesti pentru concertul ,,Indragosteste-te de…Muzica” sustinut de cvartetul ARTYS

500 de locuri la Palatului Administrativ Ploiesti pentru concertul ,,Indragosteste-te de…Muzica” sustinut de cvartetul ARTYS

6 min read
0
0
327

In data de 13 nov.2010 va avea loc la sala de 500 de locuri a Palatului Administrativ Ploiesti, concertul ,,Indragosteste-te de…Muzica” sustinut de cvartetul ARTYS: ne-am propus ca acest concert sa fie o intalnire de suflet intre noi si toti prietenii muzicii si ai bunului simt, prin arta, educatie si cultura in asa fel incat comunitatea ploiesteana sa ne vada si sa ne simta puternici ca tineri cu idealuri comune de frumos.

Concertul este unul de tip concert-lectie sau o poveste muzicala in care ne propunem, impreuna cu actorii de la COMPANIA DE TEATRU ,,ANCUTA’’  Ploiesti, sa prezentam publicului doritor de frumos un program artistic exuberant si rafinat in acelasi timp: piesele muzicale vor fi prezentate in concert de un actor renumit, in asa fel incat iubitorii de frumos, sa se poata bucura de ideea noastra generoasa de educatie si sensibilizare prin arta! Concertul isi propune de asemenea sa fie un indemn generos si idealist pentru ANTIVIOLENTA si educatie pentru frumos, in acest sens noi colaboram pe linie de parteneriat cu Asociatia Nationala Antidrog Ploiesti pentru a sensibiliza tinerii sa vina sa consume educatie prin arta, intr-un concept civic si comunitar de promovare a valorilor culturii romanesti si universale.

Avand in vedere costurile pentru chiria salii ( 410 ron/ora), cat si promotia media care se va face asa cum vedeti in afisul de concert- emisiuni radio-tv, comunicate de presa, interviuri cu protagonistii spectacolului, bannere publicitare, oferta de preturi pentru acest spectacol interactiv este urmatoarea :

1.Distribuirea de bilete elev/student/pensionar in valoare de 7 ron/bucata sau 15 ron/bucata pret bilet adult- diferenta de pret consta in asezarea pe fotolii la mijloc si in fata pentru biletele intregi, locuri pe laterale pentru elev/student/pensionar. SALA ,,EUROPA’’ a Palatului Administrativ Ploiesti ofera o acustica si atmosfera de concert deosebita, in asa fel incat toate locurile au asigurate maxim de confort pentru un asemenea tip de spectacol.

Biletele se pot achizitiona de la Cosmin Faur cosmin_faur@yahoo.com tel. 0721577745,    0244/547876 . Pentru cei care contribuie cu un numar mai mare sau egal cu 30 bilete oferim comision de intermediere de 10/% din valoarea biletului. De asemenea, recomandam profesorilor coordonatori sa intocmeasca procese-verbale in care sa mentioneze numele elevilor, data, ora si locul spectacolului: 13 noiembrie 2010, ora 19-20, SALA ,,EUROPA’’ DE 500 LOCURI DIN Palatul Administrativ ( Casa Alba).

2. Sponsorizare directa/donatii/parteneriate pentru cheltuieli legate de chiria salii, afis, publicitate- cu garantarea prezentarii numelor sponsorilor in emisiuni televizate de mare audienta in Ploiesti si Valea Prahovei: ALPHATV, VPTV, PrahovaTV, Romania Cultural, precum si pe radiouri, ziare si bloguri din tara si strainatate- asa cum puteti vedea pe afisul de concert din attachment.

In cateva zile veti vedea o promotie media de calitate, pe masura ce alte concerte ale cvartetului ARTYS se vor concretiza cu data si locatia- in Campina, Sinaia, Busteni, Azuga in asa fel incat aveti posibilitatea frumoasa de a sustine cu adevarat un concept inovator de comunitate cultural/educativa prin arta, comunicare interpersonala si de interes public- asa cum am gandit-o impreuna cu prietenii mei artisti instrumentisti de la Filarmonica ,,Paul Constantinescu” Ploiesti- membrii cvartetului ARTYS, impreuna cu actorii de la COMPANIA DE TEATRU ,,ANCUTA’’ PLOIESTI, asa cum o puteti vedea in blogul MEDIARTYS si in retelele de socializare!

Cosmin Faur
http://www.youtube.com/artysquartett
http://www.mediartys.blogspot.com
CVARTETUL ARTYS
Cvartetul ARTYS/Evenimente
Concept media/Cosmin Faur

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…