Home Stiri Recomandate A 6-a editie a concursului On Top of the World are loc sambata, 1 august, intre Sinaia si Varful Omu

A 6-a editie a concursului On Top of the World are loc sambata, 1 august, intre Sinaia si Varful Omu

2 min read
0
0
350

A 6-a editie a concursului On Top of the World are loc sambata, 1 august, intre Sinaia si Varful Omu (2.507 m) si vine cu o noutate: trasee atat pentru mountain-bike (ciclism montan), cat si pentru trail running (alergare traseu montan).

mtb_masivul_bucegi_1437839509„On Top of the World Bike Fest este cel mai dificil concurs de mountain-bike uphill din Romania. Finalizarea traseului la categoria Elite Ride, la care sosirea este la peste 2.500 m, reprezinta o performanta in sine. Sunt patru trasee de lungimi si dificultati diferite, care strabat zone deosebit de frumoase, in Parcul Natural Bucegi. Asadar, nu va faceti griji, chiar si cei mai putin antrenati au la dispozitie variante de urcare la indemana si se pot bucura de farmecul pesiajului”, – am citat din comunicatul organizatorului Team Expert Sports Events.

Categorii in competitia mountain-bike uphill: Easy Ride (Cota 2000-Babele), Hobby Ride (Sinaia-Cota 2000), Profi Ride (Sinaia-Babele), Elite Ride(Sinaia-Vf. Omu’).

In intrecerea de trail running startul se da de pe Aleea Pelesului, iar alergatorii au la dispozitie doua trasee: Easy Run (Sinaia-Cota 1400, cu o lungime de 7,5 km si o diferenta de nivel de 580 m) si Hobby Run (Sinaia-Cota 2000, cu o lungime de 12,5 km si o diferenta de nivel de 1.250 m). (foto: Roxanne Radu/ On Top of the World Bike Fest 2013)

SURSA: http://www.insport.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…