Home A murit cântăreţul Eddie Fisher, unul dintre foştii soţi ai actriţei Elizabeth Taylor

A murit cântăreţul Eddie Fisher, unul dintre foştii soţi ai actriţei Elizabeth Taylor

2 min read
0
0
161

Cântăreţul Eddie Fisher a devenit celebru după ce a părăsit-o pe soţia sa Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Elizabeth Taylor. El a murit, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii apărute după operaţia de şold pe care a suferit-o recent într-un spital din Berkeley.

Eddie Fisher a devenit un adevărat idol pentru adolescentele americane în anii 1950 şi a vândut milioane de discuri. Printre cele 32 de hituri pe care le-a lansat se numără piese precum “Thinking of You”, “Any Time”, “Oh, My Pa-pa”, “I’m Yours”, “Wish You Were Here”, “Lady of Spain” şi “Count Your Blessings”.

Notorietatea lui Eddie Fisher a fost în mod evident sporită de scandalurile din viaţa personală a cântăreţului. Fisher s-a căsătorit în 1955 cu Debbie Reynolds, cu care a avut doi copii, unul dintre aceştia fiind actriţa Carrie Fisher.

În 1958, cel mai bun prieten al său, producătorul Mike Todd – care era căsătorit cu Elizabeth Taylor – a murit într-un accident de avion. Eddie Fisher a ţinut prima pagină a ziarelor americane când a părăsit-o pe Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Elizabeth Taylor. Celebra actriţă americană a divorţat de Eddie Fisher după un mariaj care a durat cinci ani, pentru a se căsători cu Richard Burton. Ulterior, Eddie Fisher s-a căsătorit şi a divorţat de actriţa Connie Stevens şi a mai avut alte două mariaje.

SURSA: http://www.cancan.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…