Home A murit cântăreţul Eddie Fisher, unul dintre foştii soţi ai actriţei Elizabeth Taylor

A murit cântăreţul Eddie Fisher, unul dintre foştii soţi ai actriţei Elizabeth Taylor

2 min read
0
0
185

Cântăreţul Eddie Fisher a devenit celebru după ce a părăsit-o pe soţia sa Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Elizabeth Taylor. El a murit, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii apărute după operaţia de şold pe care a suferit-o recent într-un spital din Berkeley.

Eddie Fisher a devenit un adevărat idol pentru adolescentele americane în anii 1950 şi a vândut milioane de discuri. Printre cele 32 de hituri pe care le-a lansat se numără piese precum “Thinking of You”, “Any Time”, “Oh, My Pa-pa”, “I’m Yours”, “Wish You Were Here”, “Lady of Spain” şi “Count Your Blessings”.

Notorietatea lui Eddie Fisher a fost în mod evident sporită de scandalurile din viaţa personală a cântăreţului. Fisher s-a căsătorit în 1955 cu Debbie Reynolds, cu care a avut doi copii, unul dintre aceştia fiind actriţa Carrie Fisher.

În 1958, cel mai bun prieten al său, producătorul Mike Todd – care era căsătorit cu Elizabeth Taylor – a murit într-un accident de avion. Eddie Fisher a ţinut prima pagină a ziarelor americane când a părăsit-o pe Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Elizabeth Taylor. Celebra actriţă americană a divorţat de Eddie Fisher după un mariaj care a durat cinci ani, pentru a se căsători cu Richard Burton. Ulterior, Eddie Fisher s-a căsătorit şi a divorţat de actriţa Connie Stevens şi a mai avut alte două mariaje.

SURSA: http://www.cancan.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…