Home Stiri Recomandate Academia de Muzica de la Sinaia – masterclass pentru instrumentele de suflat

Academia de Muzica de la Sinaia – masterclass pentru instrumentele de suflat

2 min read
0
0
265

La mijlocului lunii septembrie va debuta  Academia de Muzica de la Sinaia, un proiect muzical si pedagogic inedit care are scopul de a promova, imbogatiti si dezvolta patrimoniul cultural romanesc si chiar universal prin intermediul educatiei muzicale.

Afisul-masterclass-ului-de-la-Sinaia

Proiect initiat de Ludovic Armin Cora, oboist si artist al Howarth of London, partener al evenimentului de la Sinaia, Academia de Muzica se va desfasura intre 9 si 13 septembrie si propune la aceasta prima editie un masterclass de oboi, in editiile urmatoare intetionandu-se a se organiza cursuri de maiestrie pentru flaut, clarinet, fagot, corn, trompeta si trombon.

Invitati sa sustina atat lectii pentru interpretare solo cat si pentru muzica de camera (un domeniu cu loc bine definit in cadrul Academiei), impreuna cu cei 12 cursanti din Japonia, China, Marea Britanie si Romania, vor fi profesorii Sir Gordon Hunt , prim oboist al London Philharmonia, dirijor si pedagog de talie mondiala, Ludovic Armin Cora, Florenel Ionoaia, profesor de oboi in cadrul UNMB. La sfarsitul masterclass-ului cei 12 participanti la Academia de Muzica de la Sinaia vor sustine un recital, urmand ca mai apoi sa fie promovati atat in tara cat si in strainatate.

SURSA: http://www.societateamuzicala.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Ce avantaje iti ofera pardoselile epoxidice? Afla cat mai multe informatii utile despre acestea

Sa pui bazele unei constructii reprezinta o provocare in toata regula. Esti mereu preocupa…