Home Breaking News Stiri Brasov O staţiune din Braşov găzduieşte în premieră pentru România, Campionatele Mondiale de Biatolon pe Role în perioada 28-30 august

O staţiune din Braşov găzduieşte în premieră pentru România, Campionatele Mondiale de Biatolon pe Role în perioada 28-30 august

1 min read
0
0
500

“Marile staruri din Biatlonul Mondial vin la Cheile Grădiştei”

Staţiunea din Braşov găzduieşte în premieră pentru România, Campionatele Mondiale de Biatolon pe Role, compatiţie ce se va desfăşura în perioada 28-30 august.

646x404
La competiţia mondială s-au înscris peste 200 de sportivi (124 băieţi şi 92 fete) din 26 de ţări. Potrivit site-ului Federaţiei Internaţionale de Biatlon (IBU) care prezintă şi imagini cu staţiunea din Braşov, La Cheile Gdădiştei sunt aşteptaţi să-şi apere titlurile cucerite anul trecut slovena Teja Gregorin (sprint şi pursuit), Ondrej Moravec (Cehia – sprint), Michael Rösch (pursuit), dar şi ştafeta mixtă a Cehiei format din Veronika Vitkova, Gabriela Soukalova, Ondrej Moravec, Michal Slesingr. Această ştefetă este şi campioană mondială pe zăpadă, titlu curerit în martie 2015 în Finlanda.
În 28 august este programată ştafeta mixtă.În 29 august sunt probele de sprint ale juniorilor şi seniorilor, iar în 30 august sunt cursele de pursuit (participă primii 60 de sportivi în ordinea clasării de la sprint).
SURSA: http://adevarul.ro

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…