Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

O staţiune din Braşov găzduieşte în premieră pentru România, Campionatele Mondiale de Biatolon pe Role în perioada 28-30 august

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.197 afisari

“Marile staruri din Biatlonul Mondial vin la Cheile Grădiştei”

Staţiunea din Braşov găzduieşte în premieră pentru România, Campionatele Mondiale de Biatolon pe Role, compatiţie ce se va desfăşura în perioada 28-30 august.

646x404
La competiţia mondială s-au înscris peste 200 de sportivi (124 băieţi şi 92 fete) din 26 de ţări. Potrivit site-ului Federaţiei Internaţionale de Biatlon (IBU) care prezintă şi imagini cu staţiunea din Braşov, La Cheile Gdădiştei sunt aşteptaţi să-şi apere titlurile cucerite anul trecut slovena Teja Gregorin (sprint şi pursuit), Ondrej Moravec (Cehia – sprint), Michael Rösch (pursuit), dar şi ştafeta mixtă a Cehiei format din Veronika Vitkova, Gabriela Soukalova, Ondrej Moravec, Michal Slesingr. Această ştefetă este şi campioană mondială pe zăpadă, titlu curerit în martie 2015 în Finlanda.
În 28 august este programată ştafeta mixtă.În 29 august sunt probele de sprint ale juniorilor şi seniorilor, iar în 30 august sunt cursele de pursuit (participă primii 60 de sportivi în ordinea clasării de la sprint).
SURSA: http://adevarul.ro

 

 


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 19 aug. 2015 in Stiri Brasov, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.