Home Adevaratii suporteri sunt cu voi!

Adevaratii suporteri sunt cu voi!

3 min read
0
0
207

Fotbaliştii de la Petrolul Ploieşti îşi încheie maine meciurile de pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii a II-a. Cu un parcurs foarte bun în retur, gruparea antrenată de Vivi Răchită se mai află în calcule pentru promovarea în Liga I, chiar dacă amărăciunea egalului din runda precedentă, de la Giurgiu, persistă încă.

Lângă echipă, la această ultimă reprezentaţie din acest sezon pe „Ilie Oană” se vor afla adevăraţii suporteri care, ca şi jucătorii, trebuie să spere până la capăt în şansele Petrolului.

Adversara ploieştenilor în acest meci este Concordia Chiajna, o formaţie incomodă, care are în componenţă mulţi jucători cu experienţă chiar la nivelul Ligii I, dar care a avut un parcurs oscilant în această ediţie de campionat.

Petrolul este favorită pentru a câştiga acest meci, fiind singura echipă din serie care nu a pierdut nicio partidă în faţa propriilor suporteri. Mai mult, în disputa tur, de la Chiajna, ploieştenii au câştigat cu 3-2, într-un meci în care fazele fixe au făcut diferenţa în favoarea fotbaliştilor pregătiţi de Vivi Răchită.

Din păcate pentru managerul Petrolului, la jocul de maine există probleme de efectiv în tabăra galben-albaştrilor.

În afara indisponibilităţilor mai vechi, alţi doi jucători- Şomodean şi Liviu Mihai- vor rata disputa cu formaţia din Chiajna din cauza cumulului de cartonaşe galbene, în vreme ce portarul George Şerban este convocat la naţionala U16.

Chiar şi în aceste condiţii, pentru suporteri şi pentru şansele pe care le mai au în tentativa de a reveni în prima ligă, fotbaliştii Petrolului trebuie să obţină victoria în meciul de astăzi.

Partida dintre Petrolul şi Concordia Chiajna va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată la centru de Adrian Stănescu, din Popeşti Leordeni, iar la cele două margini de Daniel Hârlab- din Braşov şi de Claudiu Loghin- din Paşcani.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…