Home Handbalistele de la CSM Ploieşti în Liga Naţională?

Handbalistele de la CSM Ploieşti în Liga Naţională?

2 min read
0
0
332

Plecate în vacanţă după un sezon de Divizia A, handbalistele de la CSM Ploieşti aşteaptă, încă, decizia federaţiei de specialitate pentru a şti cu certitudine dacă vor evolua sau nu în Liga Naţională în sezonul viitor. Tot în vacanţă se află şi antrenorul Gheorghe Ionescu, plecat la fata sa, în Statele Unite al Americii, la San Diego.

La Ploieşti a rămas managerul secţie de handbal de la CSM Ploieşti, Mircea Anton, cel care ne-a oferit câteva detalii despre programul echipei:

„Pe data de 1 iulie este prevăzută reunirea lotului de jucătoare, urmând ca în perioada 11-20 iulie echipa să efectueze un cantonament în Macedonia, la preţuri mai mici ca în România şi cu posibilitatea de a avea condiţii de pregătire net superioare faţă de cele existente la noi”.

Indiferent de eşalonul în care va evolua echipa ploieşteană în sezonul viitor, lotul de jucătoare va fi completat, existând, deja, discuţii în acest sens.

Foarte important este faptul că aproape toate jucătoarele care au evoluat în sezonul trecut pentru CSM Ploieşti au semnat noi înţelegeri cu gruparea antrenată de Gheorghe Ionescu, singura excepţie fiind pivotul Mariana Dumitru.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …