Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Adina Niculae a fost “Craciunita” pentru angajatii de la partia Kalinderu din Busteni

Adina Niculae a fost “Craciunita” pentru angajatii de la partia Kalinderu din Busteni

2 min read
0
0
1,086

Adina e generoasa cu prietenii de pe partie. Fata lui Niculae i-a imbracat pe baietii de la telescaun

Fiica miliardarului Ioan Niculae a fost “Craciunita” pe bune pentru angajatii de la partia Kalinderu din Busteni. Adina i-a imbracat, pe banii ei, din cap pana in picioare pe cei care lucreaza la telescaunul din statiune.

Cele aproximativ 20 de costume de iarna au ajuns la destinatie chiar in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie. Angajatii de la partia Kalinderu spun ca atat gecile, cat si ghetele sunt foarte calduroase si se mandresc cu ele. Un echipament complet este compus dintr-o geaca rosie, hanorac, pantaloni negri si ghete speciale pentru zapada. Un set a costat in jur de 1.500 de lei, iar Adina Niculae a cumparat 24. Ea s-a imprietenit cu baietii din Busteni in acest sezon, cand a petrecut foarte multe zile pe schiuri si o fi fost impresionata de faptul ca oamenii de la telescaun stau atat de mult in ger. Pentru cadouri, ea a folosit culoarea ei preferata, rosul. Mostenitoare a unei averi de 1,2 miliarde de euro, Adina Niculae are un Ferrari rosu, o masina de teren cu care vine la partie, tot rosie, precum si schiuri si clapari rosii.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…