Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni COMUNICAT – Centrul Cultural „Aurel Stroe” Busteni

COMUNICAT – Centrul Cultural „Aurel Stroe” Busteni

2 min read
0
0
700

Intrucat situatia creata de pandemia cu Covid 19, ne-a obligat sa intrerupem orice fel de activitate cultural-artistica, fiind in imposibilitatea de a organiza o complexitate de evenimente cu care obisnuisem publicul din Busteni si turistii, am recurs la modalitatea de a transmite prin mijloace on-line, in direct sau inregistrat un eveniment artistic pe saptamana.

Astfel in data de 18 mai 2020, s-a transmis interviul dat de domnul Constantin Spurcaciu-directorul Centrului Cultural „Aurel Stroe” Busteni, doamnei Maria Munteanu, scriitor, regizor si scenarist, director Studio Artistic „Steaua Albastra M.M.”. S-a facut o prezentare a celor mai importante evenimente desfasurate la centrul cultural, in ultima perioada de timp.

Vineri, 05 iunie 2020, pe scena centrului cultural, in absenta publicului, tanarul Trestian D., a sustinut un scurt recital de vioara, interpretand cateva piese muzicale, compozitie proprie.Scriitoarea Maria Munteanu impreuna cu directorul Constantin Spurcaciu, au facut scurte consideratii despre calitatile interpretative ale tanarului violonist si perspectivele privind viitoarea cariera artistica a acestuia.

Vineri, 19 iunie 2020, se va transmite on-line un nou recital al tanarului violonist Trestian D.

In ultimele 3 luni, Centrul Cultural „Aurel Stroe” Busteni, a postat pe Facebook si Youtube, cele mai reprezentative recitaluri muzicale si secvente din spectacole care au avut loc pe scena acestuia.

 Centrul Cultural “Aurel Stroe “ Buşteni
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…