Home Breaking News Stiri Exclusive Adrian BOTEZ – “Roşia Montană vs locuri de muncă”

Adrian BOTEZ – “Roşia Montană vs locuri de muncă”

6 min read
1
0
889

…Golanul – Şef al României, Traian Băsescu, afirma ieri, 31 ianuarie 2012, de la o „tribunuţă” de la Bruxelles („leagănul” Francmasoneriei moderne…!): „Veţi observa că şi la nivelul UE nu mai există dubii – ce spuneam acum câteva zile şi mi se întorcea în cap – << preşedintele vrea aurul de la Roşia Montană >> – nu, vreau locurile de muncă” – cf. www.ziare.com

În primul rând, nimeni nu te „suspectează”, golane, că n-ai vândut zarafilor lumii (dimpreună cu antecesorii tăi, „prezidenţii” Iliescu şi Constantinescu) toate bogăţiile României. România/Duhul României PE TAVĂ!!! – …dlui Max Rich şi acoliţilor săi israeliţi, „mascaţi” sub „egida” G.C. „Roşia Montană”…!

…Dar de unde şi până unde au devenit bogăţiile României – OPOZABILE „locurilor de muncă”? Numai un individ lipsit de minimă logică şi de bună-credinţă (…sau, poate, având grave probleme cu capul/sistemul nervos şi tiroida…sau cu loialitatea faţă de ţara pe care o conduce?!)  – poate afirma aşa o absurditate!

NU!!! Eu vreau, pentru România şi românii mei:
1-    ŞI aurul, şi argintul, şi uraniul, şi wolframul de la  „Roşia Montană” – dar ŞI
2-     „locurile de muncă”, pentru cei care le exploatează/le vor exploata!!!

…Nemernic ordinar şi trădător unsuros, rânjitor şi jegos !

…Cu alte cuvinte, mai clare: eu vreau ca exploatarea bogăţiilor României să se facă de către români, cu foloase de 100% pentru români (…nu cu „concesii” israelite, de la dl Max Rich, cam de…2%!!! – …care „concesii” devin, pe parcurs, „punga care pute a PUSTIU”, a lui Dănilă Prepeleac!!!).
CUM AU PUTUT STRĂMOŞII NOŞTRI DACII (să-şi exploateze aurul!), VOM PUTEA ŞI NOI!
Fie şi să scurmăm cu degetele în şi pe sub pământ – DAR NU NE ÎNSTRĂINĂM MOŞTENIREA DE LA DUMNEZEU ŞI DE LA STRĂMOŞII NOŞTRI!!!

…Nu accept ca Golanul-Şef al României, susţinut de alde Adina Vălean-Antonescu (soţia lui Crin Antonescu!) şi de Antena 3 (a altui trădător, cu…”blană de oaie”! – Dan Voiculescu) să azvârle cu bogăţiile patriei noastre/mele, în „dreapta şi-n stânga” planetei Terra, în veneticii şi-n vampirii cei lacomi!
…Nu accept distrugerea siturilor arheologice (pentru că în ele este comprimată şi încifrată istoria ţării mele, a Neamului Românilor!), nici distrugerea/otrăvirea pământului şi apelor României, prin exploatarea cu cianuri…dar, dacă se va ajunge la o exploatare judicioasă, EA SĂ FIE FĂCUTĂ PRIN NAŢIONALIZAREA BOGĂŢIILOR STRATEGICE ALE ROMÂNIEI!

…Cel ce nu naţionalizează (adică, nu vrea să redea Administratorului DE DREPT DIVIN AL ROMÂNIEI – POPORUL ROMÂN!)  Inima şi Plămânii României – cel care aţâţă, una împotriva alteia, pături sociale româneşti (minerii din Apuseni contra activişti ecologişti şi/ori ingineri specialişti şi academicieni!) este un terorist şi un trădător de patrie! – şi, pentru astfel de monştri, trebuie prevăzută, în Constituţie (dacă tot se…”revizuieşte”!) – PEDEAPSA CU MOARTEA!
Decât să fie distrus şi îngropat destinul unei ţări şi al unui Neam – mai bine să „producem” un hoit de câine turbat, cu mutră mongoloidă, de khazar…!

…Aşa să ştie şi să ia seama toţi cei ce nu vor şi nu vor voi binele nostru, în veci de veşnicie! – ci asasinarea Neamului Românesc, incendierea Grădinii Lui Dumnezeu!

prof. dr. Adrian Botez

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

One Comment

  1. Tudor

    2 februarie 2012 at 3:04 PM

    Mi se pare nedrept faptul ca oamenii din tara asta nu vor sa se faca ceva pentru a aduce bani la buget , pentru a avea la salarii si pensii sa nu ne mai imprumutam atata.Ce faceti daca o sa ne dam aurul din cauza datoriilor , atunci sunteti multumiti ca s-a pastrat ca o “piesa de muzeu”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…