Home Al doilea patinoar va fi construit cu fonduri de la guvern

Al doilea patinoar va fi construit cu fonduri de la guvern

2 min read
0
0
131
Primăria a prezentat Ministerului Dezvoltării variantele posibile pentru construcţia celui de-al doilea patinoar necesar organizării Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) în 2013 şi aşteaptă decizia ministerului în privinţa realizării investiţiei, pe care primarul George Scripcaru o consideră o sarcină a ministerului.
„Am transmis Ministerului Dezvoltării şi Turismului cele trei propuneri de locaţii. În şedinţa de Guvern s-a luat în discuţie şi proiectul privind declararea organizării FOTE 2013 ca eveniment de interes naţional. Guvernul a dat o hotărîre, ministerele de resort trebuie să se ocupe de aceste investiţii“, a declarat Scripcaru. Variantele pentru construcţia patinoarului secundar sînt zona Răcădău, Poiana Braşov sau în parcul Tractorul. „Pentru Poiana Braşov sînt anumite probleme de natură patrimonială, pentru că terenul de sub actualul patinoar este revendicat, iar problema juridică trebuie rezolvată de Ministerul Educaţiei“, a precizat primarul Braşovului. Competiţiile din cadrul FOTE 2013 se vor desfăşura la Braşov – care este oraş-gazdă şi organizatorul probelor de patinaj – Rîşnov, Predeal şi în alte trei staţiuni de pe Valea Prahovei.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Care sunt beneficiile de care ai parte cand investesti in hidroizolatii de calitate? Afla tot ce trebuie sa stii in acest sens!

Durata si rezistenta pardoselii pe care o alegi pentru terasa depinde intr-o proportie des…