Home Amfiteatru în aer liber la Buşteni

Amfiteatru în aer liber la Buşteni

2 min read
0
0
262

Centrul staţiunii Buşteni este un adevărat şantier. În parcul din spatele primăriei, sunt în plină desfăşurare lucrările pentru construcţia unor obiective foarte importante.

Este vorba despre amfiteatrul în aer liber, Centrul de Informare Turistică, un foişor şi o sală de sport. De asemenea, în cadrul noului centru de agrement va fi construit un modern teren de tenis pe zgură şi o sală de sport pentru perioadele ploioase. Toate vor fi la standarde internaţionale, după cum a spus primarul localităţii.
„În proiectul integrat «Buşteni o staţiune renăscută», ce priveşte reabilitarea patrimoniului cultural şi modernizarea centrului oraşului, avem 13 obiective, printre care şi un amfiteatru în aer liber la Buşteni. Sperăm ca undeva la sfârşitul anului viitor sau chiar în vara viitoare, să avem spectacole de teatru în aer liber. În acest parc vom avea şi o grădină botanică, un foişor de fanfară, o sală polivalentă pentru diferite sporturi, pentru perioada de iarnă şi avem un teren de tenis în aer liber, pe zgură. Este un teren la standarde internaţionale unde putem să ţinem concursuri la nivel european”, a spus Emanoil Savin.
Staţiunea este în plină expansiune, iar numărul turiştilor este în creştere prin investiţia în zonele de agrement. În curând, la Buşteni, în cadrul Fun-Park-ului va fi inaugurată şi prima suprafaţă artificială pentru schi.

C. B.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…