Home Andreea Necula cunoscuta de la raliul Sinaia vrea sa fie “vecina” lui Razavan si Dani

Andreea Necula cunoscuta de la raliul Sinaia vrea sa fie “vecina” lui Razavan si Dani

2 min read
0
0
218

Andreea Necula, candidată la postul de vecină a lui Răzvan şi Dani: “Nu ştiu dacă inhib bărbaţii, pentru că sunt pilot de curse”

Andreea Necula a pozat într-o revistă pentru bărbaţi şi a participat la castingul pentru vecina de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”. Ea este o împătimită a curselor de maşini, participând la raliuri alături de bărbaţi.

Blonda vrea să îşi vândă maşina cu care merge la curse, pentru a-şi lua una mai performantă. “Îmi vând Loganul cu care am participat la toate cursele. Vreau o maşină mult mai puternică, care să aibă peste 200 de cai putere. Anul acesta voi participa la mai multe concursuri, la Râşnov, la Sibiu şi vreau să fiu pregătită. Oricum, şi aceasta este foarte bună, am câştigat multe competiţii cu ea, am şi modificat-o puţin. Cer 5.000 de euro pe ea”, a declarat Andreea Necula pentru agentiadepresamondena.com.

Blonda, care aspiră la postul de vecină a lui Răzvan şi Dani, spune că este singură şi că nu vrea un iubit care să fie neapărat un şofer mai bun decât ea.

“Nu ştiu dacă inhib bărbaţii, dar nu caut ca cel de lângă mine să fie tot pilot de curse. Caut o persoană care să mă înţeleagă şi să mă protejeze, deşi toţi iubiţii mei de până acum conduceau foarte bine”, a mai spus Andreea.

SURSA: http://www.cancan.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…