Home Are 72 de ani si sustine ca e fiul regelui Mihai

Are 72 de ani si sustine ca e fiul regelui Mihai

5 min read
0
0
324

Regele Mihai este tarat intr-un scandal de un violonist german care pretinde ca este urmasul majestatii sale. Dieter Stanzeleit a deschis un proces in Germania, sperand sa ii fie recunoscut statutul de fiu al regelui Mihai.

El sustine ca provine dintr-o presupusa casatorie a regelui cu o membra a Casei Regale Britanice, iar magistratii nemti au solicitat acum ajutorul judecatorilor romani pentru a obtine un punct de vedere oficial din partea monarhului.

Nu este prima oara cand violonistul german de 72 de ani deschide o procedura judiciara in acest sens. In 2000, Dieter Stanzeleit a mai avut o tentativa de acest gen la Geneva, fara succes insa.

Maiestatea Sa Regele Mihai respinge categoric ideea ca violonistul ar fi fiul sau.

D. Stanzeleit, presupusul fiu al Regelui Mihai, a fost scut viu pentru Hitler

Regele Mihai, citat la Judecatoria sectorului 1, trebuie sa se prezinte in fata instantei, anul viitor, pe 20 aprilie, pentru determinarea paternitatii. Aceasta a fost ceruta de cetateanul german Dieter Stanzeleit, 71 de ani.

Libertatea: Stanzeleit se afla in posesia mai multor documente din care rezulta o poveste halucinanta. In 1937, Casa Regala a Romaniei a hotarat sa uneasca destinele lui Mihai, pe atunci adolescent, cu o descendenta a Casei Regale a Marii Britanii – adica un mariaj de convenienta, ce urma sa asigure neutralitatea tarii noastre in caz de razboi. A fost aleasa Nerissa Bowes- Lyon, ruda de sange a actualei regine Elisabeta a Angliei. Tanara a venit in Romania, iar cei doi s-au placut, din moment ce Nerissa Bowes-Lyon a ramas insarcinata. Casatoria a avut loc pe 7 septembrie 1939, la Azuga, in mare taina. Printul Mihai avea 18 ani, iar printesa Nerissa, 19 ani. Tot in secret a fost botezat si copilul care a venit pe lume ca urmare a acestei relatii, adica Nicolae-Vasile de Alba Iulia. De ce in secret? Hitler invadase deja Austria si Cehoslovacia fara ca actiunile lui sa nasca reactii concrete din partea Angliei. De frica Germaniei, oficialitatile romane au preferat sa tina sub tacere “alianta” facuta cu Anglia.

ClickRus: «Lucram la un copil, dar nu s-a prins luna asta» Si-a colorat viata in roz de cand s-a casatorit si a devenit mama, iar asta se vede de la posta, dupa zambetul ei larg. Cristina Rus a revenit pe scena cu un album de colinde si a vorbit despre planurile ei intime. A intrerupt orice legatura cu showbizul cand era gravida in luna a patra, insa acum, cand baietelul ei are deja 7 luni si jumatate, Cristinei Rus i s-a facut dor de muzica.

CancanS-au crezut Madonna si Britney!Giulia si Issabela Lombardi s-au sarutat pe scena de la Bucharest Fashion Week Prin prisma prieteniei pe care o are cu creatoarea de moda Issabela Lombardi, cantareata Giulia Anghelescu a ajuns sa defileze pe scena festivalului de moda Bucharest Fashion Week. Reprezentatia Giuliei a fost mult mai spectaculoasa in momentul in care, la finalul prezentarii, s-a sarutat in vazul tuturor cu Issabela.

SURSA: http://stirileprotv.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…