Home Argint pentru Georgiana Penes

Argint pentru Georgiana Penes

1 min read
0
0
188

Parca in ciuda tuturor greutatilor pe care le intampina in plan logistic atletismul prahovean, rezultatele deosebite ale practicantilor acestui sport reusesc sa tina prim-planul unei activitati lipsite de popularitate, dar marcata de multe ore de antrenament.
Recent, la Edirne, in Turcia, s-a desfasurat Balcaniada de atletism pentru juniori II, concurs la care a participat si Georgiana Penes, sportiva din Prahova, care are dubla legitimare: CS Telecom Slanic- CS Targoviste.
Ea a obtinut medalia de argint in proba de 1500 de metri, demonstrand inca o data potentialul pe care-l are, pe plan national ea fiind, deja, un nume de referinta.
La aceeasi competitie, Romania a obtinut locul I si, implicit, medalia de aur in concursul feminin pe echipe. Rezultatul este unul peste asteptari in conditiile in care principala favorita la castigarea titlului, nationala Serbiei, a aliniat la startul intrecerii cele mai valoroase atlete la aceasta categorie de varsta.
Edi MOLDOVAN

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …