Home Artă stradală

Artă stradală

2 min read
0
0
246

Dacă cei 35 de tineri din Malta, Serbia, Macedonia, Polonia şi România care ne-au vizitat oraşul la sfârşitul lunii aprilie, având ca organizatori Asociaţia 4YOUNG din Ploieşti, au dorit să demonstreze că arta stradală poate ajunge la un public mult mai larg decât arta tradiţională şi că poate fi privită ca o modalitate de expresie şi de luptă împotriva excluderii sociale, iată că Administraţia Locală a dat ocazia ca visul lor să ia viaţă la Sinaia şi să ofere clipe de delectare şi totodată de reflectare asupra temelor surprinse de tinerii artişti, pentru toţi cei care dintr-un motiv sau altul trec pe Strada Spitalului.

Artă stradală Mărturie trecerii lor prin oraşul de pe Valea Prahovei, supranumit ″Perla Carpaţilor″, stau 40 de plăci de construcţie de tip OSB, care au reprezentat suportul expresiei artistice.

Metaforic vorbind, pentru oraş constituie totodată bariera de protecţie efectivă şi vizuală în calea construcţiei abandonate, pentru ceea ce s-a dorit cu mulţi ani în urmă a fi clădirea noului Spital.

Până la identificarea de soluţii financiare pentru a ne lăuda cu un spital nou şi modern, demonstrăm că arta stradală s-a integrat perfect la Sinaia.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…