Home Asociaţia Braşovul Pedalează vă invită în drumeţie

Asociaţia Braşovul Pedalează vă invită în drumeţie

3 min read
0
0
401

Asociația Brașovul Pedalează invită pasionații ciclismului, duminică, 21 august 2011, de la ora 8:00, la o nouă drumeție prin frumoasele locuri din zona Brașovului.

“După câteva drumeții încununate de succes la Fundata, Cascada Urlătoarea, pe Valea Gârciniului, Cheia, la Pârâul Rece, la Șirnea, Sfântu Gheorghe, la Dumbrăvița și la Holbav, este timpul ca bicicliștii brașoveni și nu numai să parcurgă un nou traseu împreună, pentru a da un exemplu pozitiv celor care încă nu au auzit de multele avantaje ale mersului pe bicicletă” a declarat Robert Lazăr, preşdinte al Asociaţiei Braşovul Pedalează

Traseul ales pentru drumeție este Brașov – Lunca Câlnicului – Chichiș – Ozun – dreapta pe 103B – Aninoasa – Reci (cu o vizită la lacul de la Reci) – Boroșneu Mare – Boroșneu Mic – Valea Mare  – Sărămaș – Floroaia –  – se va ajunge la 827 metri altitudine după care urmează o coborâre de 13 km prin Valea Dobârlăului și Dobârlău – Teliu – Budila – Tărlungeni – Brașov.

Traseul are aproximativ 102 km și este format din asfalt dar și din pământ și pietriș, așadar este recomandat bicicletelor de tip mountain bike. Pe traseu participanţii vor avea ocazia să viziteze Muzeul Etnografic Maria din Dobârlău și Mănăstirea Mărcuș.

“Recomandăm ca participanții să fie echipați cu o cască de protecție, să aibă suficientă apă pentru traseu, să aibă la ei un kit de reparații pentru pană și niște bani pentru orice eventualitate”, a adăugat Robert Lazăr.

Punctul de întâlnire al bicicliştilor este fântâna arteziană de la intersecția străzilor Toamnei și Calea București. Plecarea pe traseu va avea loc la ora 8.00.

Detalii suplimentare puteţi obline la numărul de telfon 0724-348.215 sau accesând site-ul www.brasovulpedaleaza.ro

SURSA: http://www.sportlocal.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…