Home Asociatia de Promovare a Turismului Prahova

Asociatia de Promovare a Turismului Prahova

5 min read
0
0
244

Asociatia de Promovare a Turismului Prahova (APT PH) este o organizatie profesionala cu scop nelucrativ, infiintata in luna mai 2008, la initiativa Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si a Camerei de Comert si Industrie Prahova alaturi de ceilalti cinci membri importanti din Judetul Prahova.

La ora actuala, APT PH are 7 membri marcanti (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Camera de Comert si Industrie Prahova, Consiliul Judetean Prahova, Primaria Municipiului Ploiesti, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti – Facultatea de Stiinte Economice, Hotel International Sinaia, Hotel Vigo Ploiesti), fiind cea mai reprezentativa asociatie de promovare din domeniul turismului pe plan local.

Din octombrie 2009 este membru fondator al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT), alaturi de alte  asociatii de profil din tara.

Asociatia are ca scop dezvoltarea durabila si promovarea turismului din zona Prahova, atat in tara cat si in strainatate.

Proiectele in care dorim sa va cooptam sunt:

–          Realizarea site-ului Asociatiei (www.asociatiaturismprahova.ro)

–          Participarea Asociatiei la Targul de turism Winter Holiday din luna octombrie

Site APT PH

In aceasta perioada APT PH realizeaza site-ul Asociatiei in care vom avea o sectiune dedicata unitatilor de cazare, barurilor, cafenelelor si cluburilor, cramelor s.a. Am dori pe aceasta cale sa introducem si unitatea dumneavoastra in aceasta sectiune pentru a o promova. Pentru acest lucru va rog sa completati formularele atasate si sa-mi trimiteti cateva poze semnificative, cat mai bune calitativ, daca s-ar putea sa se incadreze in urmatoarele limite tehnice:  de la 210x176px pana la 800x600px, cu 72 dpi.  Astept raspunsul dumneavoastra pana pe 30 septembrie pe e-mail (office@asociatia turismprahova.ro) sau pe fax (0244.522.052).

Site-ul va avea un modul dedicat serviciilor care va cuprinde: cazare; restaurante; crame; baruri, cafenele si cluburi; shopping; centre de conferinte; farmacii si spitale; agentii de turism; firme de taxi; inchirieri de masini. Daca firma dumneavoastra se incadreaza si in alte sectiuni decat cele trimise initial sau cunoasteti agenti economici care se pot incadra in unul din aceste domenii va rog sa le dati datele mele de contact sau dumneavoastra mie pe ale lor.

Targul de turism Winter Holiday

In perioada 7-10 octombrie APT PH va participa la Targul de turism Winter Holiday, care v-a avea loc la Centrul International de Conferinte al Palatului Parlamentului din Bucuresti. In cadrul acestui targ Asociatia va avea un stand unde putem sa prezentam materiale de promovare a unitatii dumneavoastre. Va invitam sa participati la acest targ trimitand materiale de promovare pana pe 30 septembrie la sediul nostru din Str. Cuza Voda, nr. 8, cam 38, Ploiesti, in incinta Camerei de Comert a Industriei Prahova. As avea rugamintea sa ma anuntati daca doriti sa apelati la aceasta metoda de promovare pe email (office@asociatia turismprahova.ro) sau telefon (0756.604.230).

Implicarea oricarei unitatii turistice in aceste proiecte este GRATUITA, avand ca scop impulsionarea turismului din judetului Prahova.

Pentru informatii suplimentare:

Anda Baciu

Secretar General

Asociatia de Promovare a Turismului Prahova

0756.604.230

office@asociatiaturismprahova.ro

www.asociatiaturismprahova.ro

www.expovacanta.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…