Home Breaking News Stiri Exclusive Atentie! Virusii de gripa ataca! EXELA – un preparat natural care previne gripa si ridica imunitatea in fata racelilor?

Atentie! Virusii de gripa ataca! EXELA – un preparat natural care previne gripa si ridica imunitatea in fata racelilor?

4 min read
0
0
619

In Romania se produce un preparat din microelemente extrase din plasma apei  marii Egee. Aceste microelemente   sunt imbogatite cu ioni de cupru si argint. Acest preparatr este numit EXELA, de la cuvintele “EXtras ELemente Acvatice”. Preparatul EXELA se produce  in forma de pastile, 0,14 g. fiecare pastila. Un flaconas contine 100 pastile. Pastilele  c se administreaza sub limba.  La dizolvarea pastilei sub limba, continutul  pastilei EXELA impreuna cu saliva,  formeaza un “medicament” unic. Acest “medicament” este foarte benefic pentru ridicarea imunitatii, dezintoxicarea organismului, neutralizarea radicalilor liberi, reglarea greutatii corporale si pentru o protectie de virusi si bacterii, in deosebi de virusii gripali.

Formula pastilelor EXELA a fost elaborata in laboratoarele cosmonauticii. Preparatul EXELA se produce de catre firma EXELA Cosmo-Com S.R.L din Romania  si este autoruzat de catre Institutul de Bioresurse Naturale din Bucuresti.  Studiile acestui preparat au fost efectuate de catre Institutul National de Dezvoltare Chimico-Farmaceutica din Bucuresti.

CUM PUTETI FACE CUNOSTINTA CU ACEST PREPARAT SI CUM SE POATE  FI  EL  PROCURAT?

Aceste poste electronice  (rusesti), de pe care atm trimis mesajul acesta,  nu ne dau posibilitatea de a scri si indica in continutul textului  saiturile noastre. De aceea:

  • In primul rand, testati in internet, de exemplu in GOOGLE.RO,  cuvintele: “cupru , virusi, gripa ,” ca sa va  informati  despre importanta ionilor de cupru in prevenirea si combaterea gripei.
  • In al doilea rand,  testati in GOOGLE.RO sau alte saituri, cuvintele: “Preparatul EXELA” sau “Pastilele EXELA”.

VIDEO FILMUL  care va informaeza despre preparatul EXELA si importanta lui.

EXELA este unicul preparat produs in Romania  care contine ioni de cupru activati cu ioni de argint. Multi medici si specialisti afirma ca preparatul EXELA este necesar fiecarui om pentru a se proteja de infectii  si pentru a ajuta organismul sa se lupte cu multe boli. EXELA are formula  chimica  identica cu formula de microelemente ale sangelui uman. Acest preparat nu are nici un grad de toxicitate. Este contraindicat numai pentru gravide.

Este in interesul fiecarui om sa faca cunostinta cu acest preparat natural.  El este necesar fiecarui om.

PASTILELE “EXELA” POT FI PROCURATE
prin COMENZI DIRECT DE LA RETEAUA DEPOZITULUI   DIN IASI
mob.: +4 0723247538
mob.: +4 0741057459
(se pot face comenzi prin posta)
Se  procura  si prin  cabinetul din Bucuresti (toata informatia o aflati pe saiturile noastre)

Material primit prin E-mail

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…