Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Autostrada Comarnic – Braşov aduce 10.000 de locuri de muncă

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 3.001 afisari

Lucrările pentru construcţia tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov au intrat în linie dreaptă. Senatorul Georgică Severin a declarat, marţi, în timpul unei conferinţe de presă organizate la sediul PSD Câmpina, că șantierul, care va începe în primăvara acestui an, va crea minim 10.000 de locuri de muncă. „Măcar 1.000 sper să fie pentru Câmpina”, a declarat Severin.

totpal daily news

La sfârşitul lunii decembrie a fost finalizată selecţia viitorului concesionar al autostrăzii Comarnic- Braşov, acesta fiind un consorţiu format din firme din Italia, Austria şi Grecia: Vinci-Strabag-Aktor. Tronsonul Comarnic-Braşov este primul proiect de concesiune în infrastructură rutieră de asemenea dimensiuni care se va derula în România. Pentru construirea celor 58 de kilometri de autostradă, statul român nu va da niciun ban. Finanţarea va fi asigurată de constructor, care va avea la dispoziție 25 de ani pentru a-și recupera investiţia prin taxa de autostradă de aproape trei euro pe suta de kilometri.

SURSA: http://www.telegrama.ro


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 9 ian. 2014 in Stiri Campina. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

stiri targoviste

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.