Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata, Busteni 2014

Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata, Busteni 2014

2 min read
0
0
671

In perioada 16 si 18 ianuarie 2014 va avea loc la Busteni, la baza Partiei Kalinderu, Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata.

Competitia este una dintre cele mai spectaculoase, cooncurentii escaladand structuri artificiale inalte de 25 de metri, acoperite cu gheata mentinuta cu un sistem special de refrigerare, proiectat si construit in Canada.

totpal daily news1

In etapa din Romania vor participa peste 90 de sportivi reprezentand pana in prezent 15 tari: Azerbaijan, Canada, Cehia, Coreea, Elvetia, Franta, Iran, Italia, Japonia, Marea Britanie, Rusia, Slovenia, SUA, Ukraina si Romania.

Concursul cu premii de peste 10.000 euro are doua probe: viteza si dificultate – fiecare pe doua categorii: masculin si feminin. Probele se vor desfasura pe parcursul celor 4 zile in etapele de calificari, semifinale si finale.

Prima etapa a Cupei Mondiale se desfasoara inaintea etapei din Romania in Coreea de Sud, iar urmatoarele vor avea loc dupa – in Elvetia, Franta, Italia si Rusia.

totpal daily news

Evenimentul  va avea loc la baza partiei Kalinderu din Busteni si este organizat de Clubul Alpin Roman impreuna cu Primaria Busteni, Uniunea Internationala a Asociatiilor de Alpinism si Ministerul Tineretului si Sportului.

Imagini cu castigatorul probei de dificultate din 2013, PARK HeeYong – KOR:

SURSA: http://buceginfo.ro/

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…