Home Breaking News Stiri interne Azi începe la Câmpulung Muscel, Festivalul Posada Rock 2011

Azi începe la Câmpulung Muscel, Festivalul Posada Rock 2011

2 min read
0
0
304

„În Cetatea Întemeietorilor de Ţară, Câmpulung Muscel, timp de patru zile, toată lumea cântă rock. Festivalul Posada Rock ce a debutat în urmă cu 25 de ani a ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie!”. Aşa grăit-a DJ Tom, adică Marius Nicolae Tudor.

Deschiderea oficială şI conferinţa de presă are loc astăzi, de la ora 12:00, în sala de festivităţi a Primăriei Câmpulung. La ora 18.00 (care va fi ora de începere a fiecărei zile din festival), pe stadionul municipal din Câmpulung Muscel, se dă startul concertelor mult aşteptate de iubitorii rockului din întreaga ţară. La început vor evolua formaţiile aflate în concurs: Progresiv, Simbolic, Red Magnetic, N.E.G.A.T.I.V, Blur Pulse, Kinethics (nu neapărat în această ordine !).

Apoi, vor cânta, în recital, formaţiile Prometeu (foto) din Rm. Vâlcea, Bodark şI Reborn, ambele din Bucureşti. Trupa Hungry For Heaven, programată să cânte în această seară ne-a trimis următorul comunicat: “Din raţiuni de forţă majoră (accident de motocicletă soldat cu o mână în ghips n.r.) şi independente de voinţa noastră, Hungry For Heaven este nevoită să decline invitaţia în recital la Posada Rock 2011. Pe această cale, cerem scuze tuturor celor care sperau să ne vadă pe scenă, mulţumim organizatorilor pentru invitaţie şi sperăm ca data viitoare stelele să se alinieze mai drept. Long live rock’n’roll!”.

SURSA: http://www.jurnalul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …