Home BCR lanseaza un portal imobiliar

BCR lanseaza un portal imobiliar

1 min read
0
0
176

Banca Comerciala Romana lanseaza astazi primul portal imobiliar din Romania administrat de o institutie bancara.

„Vrem sa oferim clientilor nostri, la nivel national, o solutie integrata – locuinta + solutie de finantare. www.bcrimobiliare.ro este un loc unde oferta agentiilor si dezvoltatorilor imobiliari se intalneste cu cererea clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta”, a declarat Stefan Coroianu, director executiv al Directiei Credite Retail din cadrul BCR.

Pe langa oferta de locuinte din toate judetele tarii, clientii vor avea la dispozitie informatii utile despre procedurile pentru achizitionarea unei locuinte. Astfel portalul cuprinde, sfaturi si recomandari referitoare la incheierea unui antecontract de vanzare cumparare, a unui contract de vanzare cumparare sau a unui contract de credit ipotecar.

In plus portalul mai include informatii utile despre oferte de finantare si de asigurare a locuintelor. Pe portal, dezvoltatorii vor putea, la randul lor sa gaseasca informatii utile despre realizarea unui proiect imobiliar precum alegerea locatiei, planificarea dezvoltarii proiectului, stabilirea bugetului proiectului ori accesarea unei finantari bancare.

SURSA: http://www.cariereonline.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…