Home BCR Tenis Partener – Cupa Fibec Câmpina

BCR Tenis Partener – Cupa Fibec Câmpina

5 min read
0
0
251

Tenis Partener împreună cu BCR şi sponsorii au lansat cel de-al doilea sezon al circuitului de tenis pentru amatori, BCR TENIS PARTENER. În perioada 17 – 19 septembrie 2010 va avea loc CUPA FIBEC la CÂMPINA – categoria GOLD, organizată de Clubul TC Fibec.

După o primă ediţie cu rezultate peste aşteptări, proiectul a fost reluat în forţă şi însumează 138 de competiţii în 73 de cluburi sportive din 43 de oraşe din întreaga ţară.

Calendarul competiţional a adăugat noi turnee şi locaţii, platforma online, http://bcr.tenispartener.ro, oferă noi facilităţi, iar datorită noilor sponsori implicaţi, numărul şi valoarea premiilor au crescut pe măsură.

În 2010, cele 138 de competiţii, cu 30 mai multe decât în 2009, vor fi împărţite în trei categorii: Silver, Gold şi Platinum. Diferenţele vor fi făcute de dimensiunea tabloului de concurs, calitatea şi facilităţile asigurate de clubul organizator, acoperirea mediatică şi premiile oferite.

Turneele Platinum, gândite ca adevărate evenimente sportive, vor oferi, pe lângă tenisul amator, meciuri demonstrative cu jucători profesionişti, o componentă competiţională dedicată copiilor, prezentări de echipament sportiv şi concerte susţinute de formaţia Direcţia 5.

Capitala este primul oraş care va găzdui, în luna mai, un astfel de eveniment, urmând Clujul, în iunie, Aradul, în iulie, şi Constanţa, în septembrie.

Încă din primul an, BCR Tenis Partener a avut alături sponsori şi parteneri care au certificat calitatea şi viabilitatea conceptului. Cei mai mulţi dintre ei îl susţin şi în noul sezon.

Pe lângă BCR, Title Sponsorul proiectului, sunt implicaţi: Wilson – mingea oficială, Ciuc – berea oficială, Persil – premii, Continental Hotels – servicii hoteliere, Lacoste – premii, Whirlpool – premii, Nutrizzia – batoane energizante. În plus, noul sezon adaugă în portofoliul sponsorilor alte nume importante: DPD (Pegasus România) – servicii de curierat, Vöslauer – apa oficială, Lenovo – premii, BCR Pensii şi BCR Asigurări de viaţă, Softelligence – suport IT.

Invitaţia de înscriere în circuit este lansată oricărui pasionat de tenis, indiferent de sex sau nivel de joc, cu vârsta de minimum 11 ani. Procesul de înscriere este detaliat la http://bcr.tenispartener.ro şi este activ din luna februarie.

Startul în competiţii a fost dat deja la începutul lunii aprilie, iar în prezent, turneele sunt în plină desfăşurare. 17 competitii în aprilie, 21 în mai şi 18 în iunie – aşa vor arăta primele luni de tenis intens în cadrul BCR Tenis Partener.

Toate informaţiile referitoare la turneele desfăşurate în circuitul BCR Tenis Partener sunt menţionate în calendarul competiţional, disponibil online, la http://bcr.tenispartener.ro/_public/resources/imgs/ro/bcrtenispartener-calendar-competitional-2010-v05.pdf

Website: http://bcr.tenispartener.ro/ro/

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…