Home Breaking News Stiri Personale BIO Boutique Hotel, pentru adevaratul turism de 5 stele

BIO Boutique Hotel, pentru adevaratul turism de 5 stele

8 min read
0
0
481

Orientat de la bun inceput spre genul “small luxury”, inca destul de putin reprezentat in Romania, CLUB – AUSTRIA a dezvoltat un design interior foarte atent la detalii, care sa imbine armonios si echilibrat stilurile clasic si modern, specifice “boutique hotelurilor”. Mobilierul din lemn masiv si materialele naturale folosite pentru decoratiunile interioare – cum ar fi piatra, pluta, lemnul si pielea, personalizeaza fiecare incapere si confera fiecarei vile o atmosfera calda si primitoare.

Inaugurat in anul 2008, boutique hotelul este situat in Romania, pe Valea Prahovei, in cea mai insorita zona din Poiana Tapului, Zamora, la numai 4 km de Sinaia si 3 km de Busteni. Hotelul se afla chiar la marginea padurii, intr-un loc foarte linistit, ce ofera o perspectiva incantatoare asupra Muntilor Bucegi.

Dispunand de un total de numai 10 camere duble, repartizate in trei vilute distincte – 6 in IRIS, 3 in ELENA si una in BRUNO, hotelul ofera oaspetilor sai, pe langa conditii de confort deosebite, discretie si o intimitate cu totul aparte. Si pentru ca oa spetii sa primeasca tot ceea ce este mai bun, de anul acesta, unitatea turistica a devenit :

CLUB – AUSTRIA se doreste insa a fi un “boutique hotel”, nu doar datorita numarului redus de camere, a personalitatii bine conturate a fiecareia dintre acestea sau a faptului ca este condus direct de catre proprietari.

Calitatea si personalizarea serviciilor prestate oaspetilor – de cele mai multe ori imposibil de asigurat de catre hotelurile mari, este o alta caracteristica definitorie a conceptului de “boutique hotel” si se afla permanent in centrul atentiei noastre.
Meniul servit de restaurant, este personalizat preferintelor oaspetilor nostri si totul se prepara proaspat, chiar inaintea servirii, din ingrediente de cea mai buna calitate. Micul dejun este alcatuit exclusiv din produse BIO certificate, insa, la cerere, oaspetilor nostri le pot fi servite preparate BIO si la celelalte mese ale zilei.
Si pentru a intruni chiar toate componentele esentiale ale conceptului de “boutique hotel”, CLUB – AUSTRIA, nu numai ca si-a ales ca locatie o zona retrasa, ascunsa privirilor, dar promoveaza cu consecventa principiul circuitului inchis : restaurantul situat in vila IRIS deserveste in exclusivitate oaspetii hotelului.
Toate aceste elemente creaza hotelului nostru conditiile necesare fidelizarii unei clientele exigente, pretentioase sau familiarizate cu atmosfera unica, intimitatea si atentia speciala cu care aceasta categorie de hoteluri isi rasfata oaspetii.

* * * *
Se spune ca un “boutique hotel” trebuie sa fie superior oricarui mare hotel de cinci stele, atat prin conditiile de confort si intimitate pe care le ofera oaspetilor sai, cat si prin calitatea si gradul ridicat de personalizare a serviciilor prestate.

FOARTE IMPORTANT !!!

DOAR pentru turisti care vor face REZERVARI prin intermediul acestui blog sau prin intermediul d-lui. Mihai Mircea TOTPAL, se va aplica, din start, o REDCERE de 30% din tarifele prezentate mai jos. Mai mult, in situatia rezervarii mai multor camere sau a unor rezervari pe perioade mai lungi de 2 nopti, reducerea poate fi mai mare.

Vila IRIS » Pana la 12 persoane in 6 Camere Duble (2 Camere Duble Deluxe, 3 Camere Duble Superioare, si o Camera Dubla Standard)

» Restaurant cu circuit inchis, jacuzzi, sauna, sala fitness si biliard

Camera 1 – Dubla Deluxe
Tarif: 339 € / noapte / camera

Camera 2 – Dubla Superioara
Tarif: 259 € / noapte / camera

Camera 3 – Dubla Standard
Tarif: 219 € / noapte / camera

Camera 4 – Dubla Deluxe
Tarif: 339 € / noapte / camera

Camera 5 – Dubla Superioara
Tarif: 259 € / noapte / camera

Camera 6 – Dubla Superioara
Tarif: 259 € / noapte / camera

Inchiriere in totalitate ( 6 camere duble )
BIO mic dejun, accesul la sauna si mini-piscina cu hidromasaj si toate taxele incluse. Tarif: 1.674 € / noapte / vila

 

Vila ELENA

| 3 dormitoare, pana la 6 persoane
» Bucatarie complet utilata
» Sufragerie, birou
» O superba gradina de iarna
» 3 terase exterioare proprii, chiar la marginea padurii
» Masa poate fi comandata la restaurantul hotelului

Vila ELENA se inchiriaza doar in totalitate, in urmatoarele variante:

2 Dormitoare | 4 persoane – Tarif: 679 € / noapte / vila
3 Dormitoare | 6 persoane – Tarif: 927 € / noapte / vila

* cand in vila se ocupa numai 2 dormitoare, cel de-al 3-lea dormitor nu se inchiriaza

Vila BRUNO

| Pana la 4 persoane
» Un dormitor dublu cu pat matrimonial (extinderea capacitatii de cazare a vilei de la 2 persoane la 3 sau 4 persoane se obtine prin utilizarea canapelelor extensibile din living sau sufragerie)
» Bucatarie complet utilata si accesorizata
» Living, sufragerie
» Baie si WC de serviciu
» Terasa privata chiar la marginea padurii
» Masa poate fi comandata la restaurantul hotelului.

Vila BRUNO se inchiriaza doar in totalitate, in urmatoarele variante:

1 – 2 persoane – Tarif: 369 € / noapte / vila
3 – 4 persoane – Tarif: 499 € / noapte / vila
* cand in vila se ocupa numai 2 dormitoare, cel de-al 3-lea dormitor nu se inchiriaza

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE SAU REZARVARI VA ROG SA MA CONTACTATI LA telefon: 0720.900.669 / 0244.311.211 sau pe adresa de e-mail: mihai@totpal.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …