Home Pe platoul Muntilor Bucegi, sub sloganul “Noua chiar ne pasa! Dar tie?”.

Pe platoul Muntilor Bucegi, sub sloganul “Noua chiar ne pasa! Dar tie?”.

2 min read
0
0
190

Salvatii Bucegii

– Elena-Alexandra Oprescu

Campania de ecologizare – constientizare, initiata si derulata de catre Biblioteca Judeteana “Ion Heliade Radulescu” Dâmbovita, prin Centrul Europe Direst Târgoviste, se va desfasura si în acest an în cursul lunii iulie, în perioada 14 – 18, pe platoul Muntilor Bucegi, sub sloganul “Noua chiar ne pasa! Dar tie?”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primaria Comunei Moroieni, Biblioteca Comunala “Ion Cioranescu” Moroieni, Parcul Natural Bucegi si tineri voluntari. Obiectivul actiunii consta atât în activitatea practica de ecologizare a unor zone intens frecventate din Platoul Bucegilor, cât si în constientizarea turistilor si a populatiei din judetul Dâmbovita privind importanta protejarii mediului înconjurator. Mesajul ce se urmareste a fi transmis îl constituie sloganul sub care se desfasoara aceasta campanie.

Pe parcursul acestui program vor avea loc si diferite alte activitati instructiv-educative organizate de catre Centrul Europe Direct Târgoviste si parteneri, precum si de cadrele didactice de specialitate care vor însoti grupul de copii. Totodata, pe parcursul desfasurarii evenimentului vor fi diseminate pliante, buletine informative, brosuri precum “EUROPA DE ACASA – Istorie si traditii pe Valea Dâmbovitei”, dar si DVD-uri cu înregistrari pe teme legate de protectia mediului.

SURSA: http://www.ziardambovita.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…