Flore Salalidis, cunoscuta ca “blonda lui Iri” dupa ce si-a facut de cap cu acesta in jacuzzi, s-a distrat de minune intr-o sectie de politie, oferindu-le oamenilor legii un show de neuitat. Senzuala blonda care a reusit sa-l innebuneasca pe milionarul de la Izvorani, combinandu-l la un joc erotic, a stat aproximativ doua ore printre oamenii legii, s-a simtit bine cu acestia si chiar le-a aratat sanii.

VEZI AICI UN VIDEO INCENDIAR !!!

Flore a mers recent cu un prieten intr-un bar din Brasov, acolo unde si-a facut incalzirea pentru ce avea sa urmeze, distractia maxima incepand dupa ce a parasit localul. Nonconformista blonda a avut o altercatie cu oamenii legii, cerandu-le acestora sa-i puna catusele. “I-am zis domnului politist ca i se vede pistolul si ca-i sta intr-o parte si a luat foc, spunandu-mi ca ma duce la sectie. I-am zis sa ma aresteze si ca merg numai cu catuse. N-a vrut, poate nu le avea. Am ajuns la Sectia 3 Politie si a inceput show-ul. Eu am dat-o in caterinca vreo ora, dupa care am inceput sa ma enervez pentru ca eram cu patru politisti intr-un birou si incepusem sa ma plictisesc”, a declarat Flore pentru CANCAN. Apetisanta blonda spune ca la un moment dat spiritele s-au incins de ambele parti si a decis sa se dezbrace in fata lor. “Le-am aratat sanii, nu am facut nimic rau. Ei ma filmau, eu faceam acelasi lucru. Nu cred ca trebuie sa fiu pedepsita pentru ca le-am oferit o imagine frumoasa unor domni, mai ales ca am un fizic mai mult decat interesant”, a declarat blonda lui Iri.

A fost amendată

Blonda lui Iri spune că după ce spiritele s-au mai calmat, a băut o cafea în biroul agenţilor. „Toate vedetele de la Holywood au fost arestate. Eu de ce n-aş fi”, a mai declarat Flore, căreia poliţiştii n-au vrut să-i îndeplinească dorinţa şi să o încătuşeze. Iar după cafea a mai urmat o altă rundă de certuri cu oamenii legii, de faţă fiind prezent şi prietenul blondei. „Nu înţelegeam de ce mă filmează, le-am zis că nu o să le folosească la nimic. Aşa că am scos telefonul şi i-am filmat la rândul meu pe domnii poliţişti”, a spus senzuala blondă. Vizita la poliţie s-a încheiat după aproximativ două ore, tânăra fiind amendată pentru tulburarea liniştii publice. Blonda lui Iri a refuzat însă să semneze procesul verbal, susţinând că nu a făcut nimic.

SURSA: http://www.cancan.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Top 6 recomandari pentru baia visurilor: idei si accesorii baie pentru confort sporit

In momentul in care te decizi sa iti pui amprenta asupra design-ului casei tale, vei obser…