Home Blonda din jacuzzi-ul de la Izvorani le-a aratat sanii politistilor brasoveni

Blonda din jacuzzi-ul de la Izvorani le-a aratat sanii politistilor brasoveni

4 min read
0
0
630

Flore Salalidis, cunoscuta ca “blonda lui Iri” dupa ce si-a facut de cap cu acesta in jacuzzi, s-a distrat de minune intr-o sectie de politie, oferindu-le oamenilor legii un show de neuitat. Senzuala blonda care a reusit sa-l innebuneasca pe milionarul de la Izvorani, combinandu-l la un joc erotic, a stat aproximativ doua ore printre oamenii legii, s-a simtit bine cu acestia si chiar le-a aratat sanii.

VEZI AICI UN VIDEO INCENDIAR !!!

Flore a mers recent cu un prieten intr-un bar din Brasov, acolo unde si-a facut incalzirea pentru ce avea sa urmeze, distractia maxima incepand dupa ce a parasit localul. Nonconformista blonda a avut o altercatie cu oamenii legii, cerandu-le acestora sa-i puna catusele. “I-am zis domnului politist ca i se vede pistolul si ca-i sta intr-o parte si a luat foc, spunandu-mi ca ma duce la sectie. I-am zis sa ma aresteze si ca merg numai cu catuse. N-a vrut, poate nu le avea. Am ajuns la Sectia 3 Politie si a inceput show-ul. Eu am dat-o in caterinca vreo ora, dupa care am inceput sa ma enervez pentru ca eram cu patru politisti intr-un birou si incepusem sa ma plictisesc”, a declarat Flore pentru CANCAN. Apetisanta blonda spune ca la un moment dat spiritele s-au incins de ambele parti si a decis sa se dezbrace in fata lor. “Le-am aratat sanii, nu am facut nimic rau. Ei ma filmau, eu faceam acelasi lucru. Nu cred ca trebuie sa fiu pedepsita pentru ca le-am oferit o imagine frumoasa unor domni, mai ales ca am un fizic mai mult decat interesant”, a declarat blonda lui Iri.

A fost amendată

Blonda lui Iri spune că după ce spiritele s-au mai calmat, a băut o cafea în biroul agenţilor. „Toate vedetele de la Holywood au fost arestate. Eu de ce n-aş fi”, a mai declarat Flore, căreia poliţiştii n-au vrut să-i îndeplinească dorinţa şi să o încătuşeze. Iar după cafea a mai urmat o altă rundă de certuri cu oamenii legii, de faţă fiind prezent şi prietenul blondei. „Nu înţelegeam de ce mă filmează, le-am zis că nu o să le folosească la nimic. Aşa că am scos telefonul şi i-am filmat la rândul meu pe domnii poliţişti”, a spus senzuala blondă. Vizita la poliţie s-a încheiat după aproximativ două ore, tânăra fiind amendată pentru tulburarea liniştii publice. Blonda lui Iri a refuzat însă să semneze procesul verbal, susţinând că nu a făcut nimic.

SURSA: http://www.cancan.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…