Home Boxul ploiestean, la inaltime

Boxul ploiestean, la inaltime

2 min read
0
0
232

La finele saptamanii trecute, in orasul brasovean Codlea s-a desfasurat editia din acest an a Cupei Romaniei la box (tineret). La competitie au luat parte si sportivii de la Petrolul Ploiesti, Conpet-Stelica Box si CS Mizil. Dintre cluburile prahovene mentionate, doar Petrolul si Conpet-Stelica au reusit sa aduca medalii boxului local. Cele mai multe trofee au fost adjudecate de sportivii “gazari”, care s-au intors acasa cu patru medalii de bronz si una de argint.
Regretul cel mai mare al colectivului de antrenori ploiesteni a fost pricinuit de rezultatul finalei dintre petrolistul Marian Preda (+81 kg) si Vicentiu Lica (Rapid Bucuresti), care in opinia acestora a fost defavorizat, clar, de catre arbitrii judecatori. “Pot sa va spun ca decizia arbitrilor nu a fost una corecta, in sensul ca sportivul nostru trebuia sa fie declarat invingator”, ne-a precizat antrenorul Ion Moroita (in foto), tehnician care, astazi, implineste o frumoasa varsta, prilej pentru noi sa-i uram un sincer “La Multi Ani!”.
Daca, pana la urma, Preda a trebuit sa se multumeasca obtinand medalia de argint, in schimb Nicu Manea (69 kg), Andrei Gurau (60 kg), Bogdan Paraschiv (69 kg) si Silviu Alecu (52 kg) s-au oprit in faza semifinalelor, astfel ca au incheiat competitia pe ultimul loc al podiumului de premiere. Pe aceeasi pozitie s-a situat si reprezentantul clubului Conpet-Stelica, Mihai Ghizdeanu (75 kg), sportiv antrenat de Emil Popa.
Urmatoarea competitie la care vor lua parte sportivii prahoveni va fi Cupa Romaniei pentru juniori, care se va desfasura la Braila, incepand cu ziua de 14 martie.
Cristi DAMIAN

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…