Home PRACTICĂ ÎN TURISM, internship pentru studenţi, 21 martie- 21 mai

PRACTICĂ ÎN TURISM, internship pentru studenţi, 21 martie- 21 mai

3 min read
0
0
353

Va readucem in atentie un proiect care s-a bucurat de popularitate, atat in randul companiilor din domeniul turismului (agentii de turism, hoteluri, agentii de ticketing), cat si in randul studentilor. Este vorba despre proiectul pe care ANAT l-a organizat in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti si Clubul de turism si ecologie ECOTUR. Cu o experienta de 11 ani, ECOTUR se preocupa de promovarea si orientarea profesionala in domeniul turistic a studentilor.

ANAT saluta cea de-a patra editie a programului de internship ”Practica in turism”si va invita sa dati curs beneficiilor acestei actiuni. In mod concret, departamentul de resurse umane al fiecarei agentii va face selectia candidatilor (in perioada 7-11 martie) care se vor inscrie (pana la data de 4 martie a.c). Mai mult de atat, clubul ECOTUR poate efectua, la solicitarea oricarei agentii si in functie de criteriile pe care dvs. le socotiti necesare, o prima selectie a candidatilor interesati, pe baza CV-ului si a scrisorii de intentie.

In mod evident, exista avantaje pentru ambele parti implicate: dvs. beneficiati de o forta de munca tanara, usor adaptabila si pe care o puteti pregati in maniera proprie in vederea angajarii, iar studentii au ocazia de a pune in practica notiunile teoretice acumulate in facultate, reducand considerabil timpul alocat cautarii unui loc de munca. Practica propriu-zisa se desfasoara in perioada 21 martie – 21 mai si presupune efectuarea unor stagii de internship pe o perioada limitata (2 luni).

Un succes cert al implementarii acestui program il reprezinta faptul ca in primavara anului 2011, un numar de 250 de studenti au concurat pentru 110 posturi in agentiile de turism, iar 10 dintre acestia au candidat pentru hoteluri de renume din Bucuresti.

Invitam toate agentiile de turism si hotelurile care doresc sa se implice in proiectul “Practica in turism” sa se inscrie la ANAT (office@anat.ro), pana pe data de 21 februarie a.c.

Celor interesati le vor fi furnizate datele de contact ECOTUR si contractul, de catre secretariatul ANAT. Datele colectate la adresa noastra de mail, efect al interesului dvs. pentru acest tip de proiecte sunt un indiciu important in largirea bazei de parteneri ulteriori.

SURSA: http://www.stiriprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…