Home Brasov “Orasul Memorabil” editia 2011

Brasov “Orasul Memorabil” editia 2011

2 min read
0
0
511

Proiectul “Orasul Memorabil”, realizat de Ordinul Arhitectilor din Romania – filiala Brasov, Harghita, Covasna, isi incepe campania de strans fotografii si carti postale pentru expozitia de anul acesta, aflata la a doua editie.
Si in acest an locuitorii orasului sunt invitati sa participe la alcatuirea colectiei de expozitie, programata pentru luna octombrie.

In 2010, in cadrul proiectului, au participat 80 de persoane care au pus la dispozitie peste 1500 de imagini, noi si vechi, din care expozitie au fost prezentate aproximativ 600.

Desi, la prima vedere scopul expozitiei pare sa fie unul documentar, interesul principal este incurajarea si intretinerea dezbaterilor despre spatiul public si cladirile orasului. Fotografiile familiei sunt, in cazul de fata, un pretext de dialog, intre arhitecti si locuitori, pornind de la amintirile pe care le reclama locurile brasovene si pana in prezent.

Imaginile se pot aduce la sediul nostru, program: luni – vineri, 10.00 – 15.30, sau se pot trimite scanate pe e-mail pana la data de 15 septembrie 2011. Imaginile vor fi selectate pentru expozitie si, in paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului.
Toate imaginile aduse vor fi restituite dupa copiere, iar in expozitie vor fi prezentate copii ale originalelor, reproduse la o calitate fidela.

Pentru mai multe informatii legate de prima editie din 2010 sau despre viitoarea expozitie din octombrie, accesati www.orasulmemorabil.ro
Imaginile din prezentare apartin proiectului “Orasul Memorabil”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=i0V1KJxfAUE

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…