Home Breaking News Stiri Brasov Brasoveanul Florin Timbuc, cu un pas mai aproape de finală la „Vocea României”

Brasoveanul Florin Timbuc, cu un pas mai aproape de finală la „Vocea României”

3 min read
0
0
291

Att: Redactia Totpal’s Daily News

“Va multumesc frumos pentru articolul de saptamana trecuta! Duminica aceasta, 1 DEC, voi participa la prima editie LIVE a show-ului Vocea Romaniei. In aceasta etapa am nevoie numai si numai de telespectatori care sa ma sustina, caci numai prin votul lor pot merge mai departe in concurs. Ar fi minunat daca m-ati putea promova cu inca un articol pe portalul dumneavoastra de stiri, ma bazez pe sustinerea brasovenilor. Va multumesc anticipat!

Cu stima, Florin Timbuc”

Florin Timbuc este mai aproape de finala „Vocea României” după ce a trecut şi de proba duelului, unde Horia Brenciu l-a scos în ring alături de o altă elevă a lui, Kinga Farkas. 

Untitled
Cei doi au interpretat melodia lui Freddie Mercury, „Crazy little thing called love”, iar la final Brenciu a decis că cel care merge mai departe este braşoveanul de 18 ani. „Nu am avut emoţii deoarece am pregătit foarte bine momentul, iar repetiţiile au mers foarte bine”, a declarat tânărul rocker la final. Nici adversara şagunistului nu a ieşit din concurs, ci a ajuns în echipa Loredanei Groza, care a ales să îi mai dea o şansă.


Vocea Romaniei – Florin Timbuc vs. Kinga Farkas – MyVideo

Pentru Florin urmează proba „Live”, care va avea loc chiar de 1 decembrie. El va trebui să o interpreteze o melodie pe care, ca şi în etapa precedentă, publicul o va afla doar în timpul show-ului. În această fază a competiţiei, cel care va decide calificaţii este publicul, care are oportunitatea de a-şi alege favoriţii prin SMS sau apel telefonic.
Finala concursului „Vocea României” va avea loc în a doua zi de Crăciun.
SURSA: http://www.bzb.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…