Home Brasoveni la Raliul Ambulantelor

Brasoveni la Raliul Ambulantelor

3 min read
0
0
233

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov tocmai a plecat spre Turcia, ţară ce găzduieşte anul acesta Raliul Ambulanţelor.

Pentru a ajunge acolo, cei trei membri ai echipajului de la Ambulanţa Braşov vor avea de parcurs o distanţă considerabilă. „E un traseu de 1594 de kilometri, pe care sperăm să-l străbatem cu bine, sperăm să facem o figură frumoasă la acestă competiţie, în acest fel vom vedea exact unde ne aflăm la nivel european”, a povestit dr. Emil Măţău, participant la Raliul Ambulanţelor.
Avantajaţi de traficul românesc. După ce vor ajunge la destinaţie, ambulanţierii braşoveni vor trebui să le demostreze celorlaţi concurenţi că sunt unii dintre cei mai buni atunci când vine vorba despre îndemânare contra timp în tot felul de situaţii medicale,  pe timp de zi ori de noapte. „Nu prea cred că sunt probe dificile, chestia este mai mult de îndemânare. Având în vedere traficul de la noi, cred că ne vom descurca! Cred că e mult mai ok acolo, sper să ne descurcăm bine”, spune Florentin Onea, partcipant la Raliul Ambulanţelor.
Singurii din România. „Invitaţia am primit-o printr-un prieten care este directorul Ambulanţei din Ismir. La această competiţie poate participa oricine, întâmplarea face că suntem sigurul echipaj din România”, ne-a mai spus Emil Măţău. Participarea la Raliul Ambulanţelor din Turcia nu ar fi fost posibilă fără ajutorul venit din partea sponsorilor. Unul dintre ei este David Orţan, un elev de doar 17 ani care ţinut să doneze echipajului 100 de euro din puşculiţa lui. „Vreau să sprijin Ambulanţa şi oamenii care fac ceva special în România, pentru ţara noastră şi de ce nu, pentru medicină, care este atât de criticată şi atât de uitată în vremurile astea şi cred că trebuie să sprijinim în vremurile noastre şi excelenţa şi oamenii care fac performanţă în domeniile lor”, ne-a declarat David Orţan.

SURSA: http://www.brasovultau.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…