Home Breaking News Stiri Brasov Braşovul a urcat pe locul I la recensământ … (vezi primele rezultate)

Braşovul a urcat pe locul I la recensământ … (vezi primele rezultate)

1 min read
1
0
296

Direcţia Judeţeană de Statistică (DJS) anunţă că, în acest moment, cu un procentaj de recenzare de 96,46%, Braşovul a urcat pe locul I în ierarhia judeţelor României. De altfel, în 41 dintre cele 58 de localităţi ale judeţului s-a încheiat deja recensământul. Alte 8 localităţi au procente de peste 95%.

Din informaţiile operative obţinute din raportările prin SMS, informaţii centralizate la Institutul Naţional de Statistică privind ritmul de colectare a datelor statistice în teren, la Recensământul populaţiei şi al Locuinţelor, în perioada 20-29 octombrie 2011, în judeţul Braşov au fost recenzate 220.545 de locuinţe, reprezentând 96,46% din numărul total al locuinţelor estimate a fi recenzate, şi 518.655 persoane (prezente, temporar absente şi plecate pentru perioada îndelungată din locuinţele recenzate).

Un ritm mai scăzut s-a înregistrat în: Jibert  – 84,87%; Hârseni – 91,51%, Bran – 93,43%; Cristian- 93,62, Şoarş- 93,72%.

SURSA: http://www.mytex.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

One Comment

  1. adriana

    1 noiembrie 2011 at 11:35 AM

    Un recensamant de mantuiala !
    Nu se stie dupa ce criterii au fost alesi recenzorii platiti de primarie din fondurile…Persoanele care nu au fost gasite la domiciliu de catre acestia, sunt puse acum pe drumuri catre primarie, sau la cheltuieli suplimentare, trebuind sa-i apeleze telefonic pentru a comunica datele lipsa.
    Nu este corect ca populatia sa plateasca lipsa de constiinciozitate a unor persoane remunerate si desemnate cu colectarea informatiilor in vederea acestui recensamant. Nu este corect, sa se aplice amenzile despre care am fost anuntati, din cauza lipsei de organizare sau a superficialitatii persoanelor acreditate de primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…