Home Braşovul are cele mai mici chirii din ţară

Braşovul are cele mai mici chirii din ţară

3 min read
0
0
222

Cu 120 euro/lună pot fi închiriate garsoniere mobilate şi utilate în cartierele Tractorul sau Bartolomeu

Nivelul chiriilor a scăzut cu până la 12% faţă de începutul toamnei trecute, susţine o analiză a portalului imobiliare.ro. Acest lucru s-a întâmplat pe fondul prelungirii crizei imobiliare, condiţii în care tot mai mulţi proprietari de apartamente au preferat să le închirieze, generând o creştere a ofertelor din piaţă.
În Braşov, se găsesc cele mai ieftine locuinţe de închiriat, susţine analiza portalului. Astfel, cu 120 euro/lună pot fi închiriate garsoniere mobilate şi utilate în cartierele Tractorul sau Bartolomeu. Preţurile apartamentelor cu două camere încep de la 150 de euro/lună în zonele Florilor, Răcădău, Griviţei sau în apropierea Spitalului Judeţean, iar cele ale apartamentelor cu trei camere de la 200 de euro/lună în 13 Decembrie sau Tractorul.
„Pe fondul prelungirii crizei imobiliare, tot mai mulţi proprietari au preferat să îşi închirieze apartamentele ceea ce a determinat o creştere a numărului de oferte şi implicit scăderea preţurilor. Nici volumul cererii nu excelează în această perioadă”, a declarat Adrian Erimescu, director general al imobiliare.ro.

ARAI: Apartamentele vechi nu se vor mai scumpi
Apartamentele vechi, din blocurile comuniste, aşa cum sunt ele numite, nu mai au şanse să înregistreze creşteri de preţuri pentru că ele devin din ce în ce mai vechi, a spus Ruxandra Cleciu, preşedintele Asociaţiei Române a Agenţiilor Imobiliare (ARAI). Aceasta îşi argumentează afirmaţia prin faptul că acestea pierd din valoare atât structural cât şi din punctul de vedere al echipamentelor existente. Cleciu spune că apartamentele vechi vor înregistra o uşoară scădere de preţuri.

SURSA: http://bzb.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…