Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Braşovul va avea o Alee a Celebrităţilor prin care vor fi omagiaţi braşovenii de valoare

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 1.375 afisari
Grupul Iubim Braşovul (Facebook) şi Iniţiativa Tinerilor pentru Modernizarea României, filiala Braşov, au iniţiat un proiect dedicat celebrităţilor oraşului de la Poalele Tâmpei, care au oferit de-a lungul timpului valoare în viaţa culturală, socială şi academică la nivel local, naţional şi chiar internaţional.

646x404

În acest context a luat naştere proiectul „Aleea Celebrităţilor din Braşov”, prin care vor fi omagiaţi braşovenii de valoare. „Iniţiativa va presupune acordarea unei distincţii, sub forma unei stele stilizate celebrităţilor braşovene, în semn de recunoaştere faţă de cei care, prin propriile performanţe, au dus Braşovul pe harta naţionala sau mondială a excelenţei. Cu o istorie de excelenţă pe fundal şi cu o recuzită culturală excepţională, Braşovul înseamnă distincţie, eleganţă şi civilizaţie la cote înalte. «Aleea Celebrităţilor din Braşov» este un simbol de recunoaştere, valoare şi omagiere”, a precizat Eugen Târnovan, owner Grupul Iubim Braşovul.

„Este o onoare pentru mine să fac parte din acest consiliu, să fac parte din una dintre cele mai mari iniţiative din Braşov. Este un privilegiu să îi am colegi pe cei mai buni oameni din Braşov care au acceptat această provocare, la fel ca şi mine. Mă bucur enorm că ştiu că am oportunitatea de a participa la înfrumseţarea acestui oraş minunat. Am 21 de ani şi mi-am propus să aduc cât mai multe experienţe să-mi pun în ghiozdan, consider că această experienţă îmi va face ghiozdanul mai greu”, spune George Apostu, manager departamentul Voluntari al Grupului Iubim Brasovul şi liderul de tineret la Crucea Roşie – filiala Braşov.


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 28 sept. 2015 in Stiri Brasov, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.