Home Braşovul va găzdui Festivalul Internaţional de Bridge

Braşovul va găzdui Festivalul Internaţional de Bridge

2 min read
0
0
165

La finalul acestei săptămâni, restaurantul Sergiana Center din Centrul Civic va fi gazda celei de-a XXXII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Bridge.

Evenimentul va debuta în această seară, la ora 18.30, şi va continua până duminică, 21 noiembrie. La competiţie vor participa concurenţi profesionişti de bridge, din mai multe oraşe ale ţării, iar din străinătate şi-au anunţat prezenţa jucători de bridge din Bulgaria.

Mâine, concursul va începe la ora 10.00, iar sâmbătă, începând cu ora 11.00, vor avea loc probele de open pe echipe. Concursul se va încheia duminică, odată cu desfăşurarea ultimei sesiuni de open perechi pe divizii. În aceeaşi zi, de la ora 14.00, este programată festivitatea de premiere.

Premiile totale la echipe sunt în valoare de 9.000 de lei, dintre care 3.500 doar pentru primul loc, iar la perechi se vor oferi premii în valoare totală de 10.000 de lei, 3.000 de lei urmând să primească perechea câştigătoare.

Taxa de înscriere la turneul destinat perechilor este de 120 de lei/jucător, iar fiecare echipă trebuie să achite 400 de lei, juniorii având o reducere de 50%.

Avem o tradiţie în organizare unor astfel de evenimente, iar cei care doresc să ia parte la turneu vor avea parte de un spectacol garantat“, a declarat Răzvan Spiridonescu, managerul evenimentului.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…