Home 25 de organizatii brasovene in cursa pentru Supervoluntarii anului

25 de organizatii brasovene in cursa pentru Supervoluntarii anului

2 min read
0
0
171

25 de ONG-uri si institutii scolare din judetul Brasov au trimis aplicatii pentru cea de-a doua editie a Galei pentru Supervoluntari, eveniment organizat de Asociatia Colors si partenerii sai.

Organizatiile au trimis nominalizari pentru una sau mai multe dintre cele 12 categorii existente pe site-ul galavoluntari.wordpress.com. Jurizarea va fi facuta in cursul acestei saptamani de catre reprezentanti ai organizatorilor si instituatiilor publice active in domeniul promovarii voluntariatului, rezultatele fiind prezentate in cadrul Galei care va avea loc in 5 decembrie, incepand cu ora 13, la Centrul Cultural Reduta.

„Fata de prima editie, a crescut atat numarul organizatiilor, cat si cel al voluntarilor inscrisi la Gala. Sunt foarte multe proiecte din domeniul ecologic, dar si proiecte sociale si educationale.” a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Totodata incepand cu 20 noiembrie, daca veti intra pe site-ul Galei veti putea alege cel mai simpatic voluntar dintre cei 19 voluntari nominalizati la categoriile individuale.

Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151).

DESPRE: Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat si are in implementare 10 proiecte.

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Ce faci cand pleci la drum cu copilul? 3 sfaturi pentru o calatorie sigura si placuta

A pleca intr-o calatorie cu un copil reprezinta atat o placere extrem de mare, cat si o re…