Home Brazii de Crăciun se vor vinde în Piaţa Sfatului

Brazii de Crăciun se vor vinde în Piaţa Sfatului

2 min read
0
0
143

Preţurile brazilor de la stat nu vor depăşi 30 de lei. Noutatea este că ei vor putea fi găsiţi doar la Ocoalele Silvice şi în Piaţa Sfatului. Braşovenii vor putea achiziţiona brăduţi şi coroniţe de brad la preţuri de criză. Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt va tăia 1.000 de brazi pentru Crăciunul de anul acesta.

„Brazii vor proveni din culturi specializate şi de pe culoarele electrice, pe care oricum suntem obligaţi să-i tăiem. Ne-am propus să vindem brazii în Piaţa Sfatului, lângă bradul de Crăciun. Vom îmbunătăţi oferta şi cu coroniţe de Crăciun”, spune AICI Dan Olteanu, directorul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.

În schimb, Direcţia Silvică şi-a propus să taie doar 240 de brazi, dar nu din fondul forestier, ci doar din pepiniere şi de sub liniile de înaltă tensiune.

„Ne-am propus să menţinem preţurile de anul trecut. Vom propune spre aprobare preţul de 15 lei de brad, iar în cazul brazilor mai înalţi de 2,5 metri, 30 de lei. În cazul comenzilor speciale, pentru brazi mai înalţi, preţurile vor fi fixate ulterior”, a spus Adrian Apostu, şeful Direcţiei Silvice Braşov.

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…