Home Ca urmare a unei investiţii a municipalităţii, Parcul Tractorul a devenit Parcul Sportiv Braşov

Ca urmare a unei investiţii a municipalităţii, Parcul Tractorul a devenit Parcul Sportiv Braşov

2 min read
0
0
210

După ce a prezentat investiţiile, primarul a avut o serie de discuţii cu locuitorii care se aflau în plimbare prin parc şi a jucat şah şi table cu cei care se relaxează de obicei în această zonă.

Valoarea totală a investiţiei se cifrează la peste 500.000 de lei, bani obţinuţi de la Fondul de Mediu, cofinanţarea Consiliului Local fiind doar de 2,19%.

„De acum, Parcul Tractorul se va numi Parcul Sportiv Braşov, pentru că aici vor putea fi desfăşurate o serie de activităţi cu caracter sportiv. Am amenajat un patinoar, au fost realizate terenuri de fotbal, baschet, piste pentru roleri şi au fost instalate aparate de fitness. Am reabilitat fântâna arteziană şi aleile, pe care

le-am pavat cu piatră naturală. Am modernizat şi strada Turnului. Parcul are acum o suprafaţă de 13.370 mp. În această zonă avem o grădiniţă care, de asemenea, a fost modernizată. Valoarea investiţiei se cifrează la 533.200 de lei. Consiliul Local a suportat din bugetul propriu şi reabilitarea străzilor, a parcărilor şi a iluminatului public din parc. Poliţia Comunitară ne va ajuta cu asigurarea liniştii în zonă, iar la patinoar au fost montate camere cu infraroşu”, ne-a declarat primarul George Scripcaru.

Lucrările de reabilitare au vizat şi gazonarea întregii suprafeţe a parcului şi plantarea de puieţi de arbori. În plus, au fost refăcute aleile, fiind înlocuit şi mobilierul urban.

SURSA: http://www.1235.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…