Home Oktoberfest 2

Oktoberfest 2

4 min read
0
0
403

Oktoberfest, cea mai renumită sărbătoare a berii din lume, care se desfăşoară de 200 de ani în oraşul german Munchen, vine pentru a doua oară la Braşov.

Suprafaţă dublă. Organizatorii Oktoberfest de Braşov, membrii clubului Economic german, susţin că anul trecut evenimentul a avut succes la poalele Tâmpei şi s-au gândit astfel să aducă din nou buna dispoziţie şi multe sortimente de bere locală şi germană pe arenele Ion Ţiriac de la Liceul Sportiv. „Avem o locaţie mult mai mare, s-a dublat suprafaţa corturilor, acum sunt 2800 m pătraţi, deci şi dacă plouă nu trebuie să ne facem griji pentru că distracţie va fi. Avem aceeaşi formaţie ca şi la prima ediţie Oktoberfest şi dozatoare de bere automate”, a declarat Werner Braun, preşedinte Clubului Economic German Braşov.

Lupta cu Wurşti. „Am pregătit mai multe concursuri interactive, luptă cu wurşti, concurenţii se vor duela cu wurşti supradimensionaţi, concurs în care trebuie să împingă un butoi de bere la deal”, a povestit Marian Olteanu, brand-manager al unei firme de bere ce va fi prezentă la eveniment. “Îi aşteptăm cu platouri specific nemţeşti, cârnăciori de bere realizaţi special pentru această ediţie Oktoberfest”, promite şi Paula Someşan, director de marketing la o firmă de mezeluri.

Atenţie la Miss. Vizitatorii festivalului berii vor putea savura delicatese locale şi din Munchen, vor putea achiziţiona îmbrăcăminte, accesorii şi suveniruri de la standurile amplasate în zona arenelor. Organizatorii promit premii atractive, iar printre concursuri se numără şi cel de pescuit al dozelor de bere dintr-un heleşteu cu apă rece. Festivalul berii se va deschide joi, 9 septembrie, la ora 17. Important este de ştiut că doamnele şi domnişoarele care vor să participe la Miss Oktoberfest nu trebuie să-şi facă griji în privinţa greutăţii sau a vârstei. Înscrierile se fac până joi, la numărul de telefon 0728 289 066.

Concursuri pe net. Pe lângă concursurile de la faţa locului, se vor organiza şi concursuri online. Vor fi premiaţi cei care pun pe Facebook fotografii de la Oktoberfest şi vor povesti cum s-au simţit, mai spun organizatorii. “Mesajul nostru pentru braşoveni este: lăsaţi maşina acasă! Nu conduceţi sub influenţa alcoolului! Ca să se distreze cât mai bine, oamenii ar trebui să vină cu autobuzul sau pe jos”, a declarat Werner Braun, preşedintele Clubului Economic German.

SURSA: http://www.1235.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…